Funny Baseball Award Ideas

Funny Baseball Award Ideas

I slutningen af ​​baseball sæsonen vil mange ligaer og hold have en prisuddeling hvor de præsenterer spillerne med forskellige priser for bidrag de har lavet til holdet. At komme med sjove pris ideer er sikker på at gøre præsentationen og ceremonien mere underholdende for alle involverede.

Mest værdiløse spiller

I mange tilfælde præsenteres en pris for den spiller, der har bidraget mest til holdet, og prisen er typisk betegnet "mest værdifulde spiller". At præsentere en pris med det modsatte navn som "Most Valueless Player" er en sjov ide, især hvis du præsenterer til den bedste spiller på holdet. Det er en måde at give den mest fortjente spiller prisen, men med et twist på ord.

Mindst forbedret spiller

En anden pris, der er standard i mange prisceremonier, er den "mest forbedrede spiller". At ændre prisen til "Mindst forbedret spiller" er en sjov idé, så længe modtageren har en god sans for humor. Det er den type præmie, der ville blive givet på en stege, hvor vittighederne sædvanligvis blandes med lidt fornærmelse. Et godmodigt hold af baseball spillere vil nyde vittigheden.

Bedste Bench Warmer

Der er altid spillere på holdet, som ikke får spille så meget som nogle af de andre, men de fleste spillere forstår det, der er en del af at være på et hold. Spillerne, der bruger meget tid på bænken, vil sætte pris på "Best Bench Warmer" -prisen. Det er en sjov måde at anerkende sit bidrag som et medlem af. Når du præsenterer en "fornærmelse" -pris, skal du altid sørge på forhånd om at personen vil få vittigheden.

Ingen græd i baseball

"No Crying in Baseball" -prisen skal præsenteres for holdmedlemmet, der bliver sur eller klager mest. De fleste hold har som regel en spiller, der har tendens til at blive mere udtryksfulde om sine følelser på banen, og det ville være en sjov udmærkelse at præsentere for den pågældende person. Titlen fra denne pris kommer fra filmen "A League of Their Own", da skuespilleren Tom Hanks som coach af et kvindelig baseballhold fortæller en af ​​de følelsesmæssige spillere, at "Der er ingen gråd i baseball!"

Del:
Kommentarer