Funboard Vs. Longboard for begyndere

Funboard Vs. Longboard for begyndere

En strand med mange store bølger tiltrækker typisk lokale surfing entusiaster. Surfers, fra begyndere til eksperter, bruger forskellige brættyper, baseret på ridekomfort og færdighedsniveau. Faktisk varierer surfbrætdesign meget mellem bordtyper, såsom tavlen eller longboard. Selv om disse plader tjener det samme overordnede formål at understøtte surferen gennem en bølge, har hvert design sine fordele og ulemper.

Bredde

Begyndende surfere har normalt brug for et bredt surfbræt til at lære det grundlæggende. Rigelig surfbrætbredde giver mere plads til surferen til at finde et godt stående punkt under surfing. Tavlen har en lille ægform til midten, hvilket giver mere understøttende plads til en nybegynder. I modsætning hertil tilbyder longboard mere længde end bredde, hvilket gør det lidt vanskeligere for begyndere at manøvrere.

Længde

Longboard tilbyder en lang, smal kropsform til surfere, der måler mellem 8 fod og 10,5 meter lang. Denne længde giver surfere mere plads til at gå langs sin krop, mens de fanger en bølge. Begyndere forsøger dog simpelthen at stå stille under bølgehandling. Som et alternativ er et tavle kortere, der måler 7 fod til 8 fod lang. Dette bord har bedre manøvredygtighed, så surferen kan vende hurtigere i vandet for at padle op til en potentiel bølge tur. Begyndere kan føle sig forhindret af longboard længden, hvilket skaber en frustrerende lærerfaring.

Tykkelse

Begyndende surfere skal have et surfbræt, der kan holde deres vægt komfortabelt i vandet. Både tavlen og longboard har forskellige tykkelser, baseret på rytterens vægt. Som følge heraf ville en større person have brug for et tykkere bord. Longboard tilbyder det tykkeste bord på 3,25 tommer, mens tavlen tilbyder op til 3 tommer tykkelse. Begyndende surfere bør konsultere deres lokale surf shop for at matche deres særlige vægt med en surfbræt tykkelse.

Vægt

En start surfer skal kunne flytte surfbrættet rundt nemt, mens du overfører det fra et køretøj til vandet. En longboard er tungere end et tavle, hvilket gør det sværere at manøvrere på land. Imidlertid har det lettere tavle mere bredde, hvilket muligvis gør det svært for surferen at pakke armen om bordets krop. Hver begynder surfer skal eksperimentere med deres komfortniveau mellem hver board type.

Del:
Kommentarer