Færdigheder, der er nødvendige for tennis

Færdigheder, der er nødvendige for tennis

Som mange sportsgrene er tennis både et mentalt og fysisk spil. Du kan være på toppen af ​​dit spil fysisk, men mangler fokus og gør dårligt. Omvendt kan du være mentalt forberedt, men kæmper for en gnidende skade eller har en grundlæggende fejl i dit spil og ender med det samme resultat. God teknik, at være i god fysisk stand og at udvikle din mentale dygtighed er alle vigtige færdigheder til at spille tennis.

Mentale færdigheder

Mental forberedelse kan være den vigtigste færdighedssæt af alle, når det kommer til tennis. Udvikling af gode koncentrationsfærdigheder, så du kan holde fokus på retten og undgå personlig og fysisk distraktion er prioriteret nummer et. Derudover får du selv motiveret til at klare dig godt, er en anden vigtig færdighed, ligesom problemløsning og ræsonnement. Ved hjælp af problemløsning og ræsonnement kan du tænke fremad om din modstanderens afkast og den samlede strategi.

Fysiske færdigheder

Opretholdelse af dit overordnede helbred er et vigtigt aspekt ved at spille tennis. At spise rigtigt, holde sig fysisk fit, få masser af hvile og tage sig af eventuelle skader vil give dig mulighed for at spille din bedste tennis. Forbedring af din styrke gennem kardiovaskulære øvelser som løb og cykling samt lette vægtløftning giver dig mulighed for at spille stærkere på retten, når du serverer og volleyer. Udvikling af god hånd-øje koordination er også en vigtig fysisk færdighed at have, fordi din kropsbevægelse skal fungere i samklang med hvad du gør med dine hænder, ben og fødder.

Offensivt spil

Udvikling af gode offensive færdigheder vil give dig mulighed for at spille bedre tennis. Mastering din tjener er det vigtigste af de offensive færdigheder at have. Der er fire grundlæggende servere i tennis: den flade (eller strøm) serverer, skive tjener, top-spin servere og sparke servering. At lære at mestre mindst to af dem gennem praksis og instruktion vil tage dit spil til et andet niveau. Udvikling af gode passerende skud er en anden offensiv færdighed, der er vigtig at have, da passerende skud er et effektivt værktøj til at bruge, når din modstander rushes på nettet.

Defensive Game

De fleste af de handlinger, der opstår på en tennisbane, er defensive skud. Uanset om det er tilbagelevering af tjene, volleying, tilgangsspil eller lobs, scorer flest point i en tennistamp baseret på korrekt placering af bolden fra et defensivt skud. Dette er et andet område, hvor praksis og instruktion spiller nøgleroller, især i tilbagelevering af servere. Modstandere er i deres mest sårbare umiddelbart efter at have serveret bolden, så udviklingen af ​​gode returserverfærdigheder vil øge dine chancer for at vinde pointet og i sidste ende kampen. At udvikle gode forhånds- og backhand-skuddygtighed vil også gøre dig til en bedre tennisspiller.

Del:
Kommentarer