Forskellige typer af breakdancing

Forskellige typer af breakdancing

Breakdancing blev først mainstream i slutningen af ​​1960'erne. I 1970'erne og 1980'erne var breakdancing ekstremt populær blandt de indre byers ungdom. Oprindelig i New York City blev breakdancing overvejende udført i afrikanske amerikanske samfund. Breakdancing kombinerer mange former for dans og kampsport bevæger sig. I dag er breakdancing almindelig i danseskoler samt hip hop og popmusikvideoer.

Top Rock

Top Rock er en stil med breakdancing, der udføres i opretstående stilling. Top Rock-bevægelser er generelt lettere for begyndere at mestre og bruges ofte som opvarmning til erfarne breakdancers. Top Rock-stil kan omfatte power stepping, step-hop og side-step.

Fod arbejde

Fancy fod arbejde er et andet vigtigt element i breakdancing samfund. Fod arbejde udføres mens du står og indeholder en række forskellige danstællinger. Breakdancers kan udføre fodarbejde baseret på tæller fra 2 trin til 12 trin. Kicks, spins og shuffles er også vigtige i breakdancing fod arbejde.

Drop Moves

Breakdancers er kendt for deres bevægelser, der involverer pludselige ændringer fra at danse på deres fødder til at udføre bevægelser på gulvet. Disse bevægelser er kendt som dråber. Dråber kan omfatte knæ, feje, tråd, kurvekryds og møntdråber. Drops er ethvert middel til at gå fra dine fødder til knæ eller krop.

Kropsbevægelser

Gulvsstænger - eller kropsbevægelser - er dansbevægelser, der er afsluttet med et stort flertal af din krop, der berører gulvet. Breakdancers kan udføre saks, orme, body glides eller svømning bevægelser. Et flertal af disse bevægelser er afsluttet på maven.

Power Moves

Hvis du nogensinde har set en danser spinding på hovedet, så kaldes det som et kraftbevægelse. Effektbevægelser er vanskelige at udføre og skal udføres med 100 procent nøjagtighed for at opnå høje karakterer under en breakdancing-konkurrence. Mange breakdancers kan vedtage en af ​​disse bevægelser, da deres signatur bevæger sig. Disse kan omfatte hovedspins, vindmøller, blændinger, backspinser og haloer.

Afslut Moves

Slutningen af ​​en breakdancing rutine kan betegnes ved brug af en frysning eller selvmord bevægelse. Frysning kan omfatte en luftstol, hovedstativ, flag eller albuefrysning. En danser holder denne bevægelse i et par sekunder i slutningen af ​​en rutine. Et selvmord er en anden form for breakdancing-bevægelse, der involverer et træk, hvor en danser foregiver at falde ned. Bevægelsen kan se ukontrolleret eller smertefuld, men i virkeligheden er det bare en mindeværdig måde at afslutte en rutine på. Selvmord kan omfatte en blyantspind, møntdråbe eller hovedflip.

Del:
Kommentarer