Forskellige typer af basketballer

Forskellige typer af basketballer

Hvis du er en stor basketballfan, en aspring NBA-stjerne eller du har et barn, der elsker basketball, er det vigtigt at kende forskellen mellem de typer af basketballer, der er til rådighed. For officielle spil, enten i NBA eller grundskolen, bør en regulering basketball være halv størrelse på diameteren af ​​bøjlen, ifølge EquipmentForBasketball.

Læder

Bolde, der er 100 procent ægte læder, er de bedste tilgængelige og bruges i NBA og WNBA. Læderkugler udvikler en brudt føler efter gentagen brug. Denne type læder basketball bør kun bruges på indendørs baner. Det er også den dyreste type bold at købe, fordi den er lavet af ægte læder.

Syntetisk

Syntetisk eller sammensat læder er en kunstig type materiale, der føles som læder, men er billigere at producere. Materialerne er også mere alsidige og kan bruges både indendørs og udendørs. Syntetisk læder behøver ikke at blive brudt ind, da det allerede har den blødere følelse for det.

Gummi

Gummi basketballer er de billigste at producere og er ideelle til udendørs spil på grund af deres hoppe på asfaltbaner. Gummibasketkugler anbefales også til begyndere

Størrelser

Den fulde størrelse basketball er den slags, som NBA bruger, der måler 29,5 inches i omkreds. Kugler i fuld størrelse anbefales til drenge i alderen 12 og derover. Den lidt mindre mellemliggende basketball er WNBA-størrelse bolden, der måler 28,5 inches i omkreds. Denne bold anbefales til piger og kvinder i alle aldre, fordi kvindelige hænder generelt er mindre end mandlige hænder. Ungdoms størrelse kugler er 27 inches i omkreds. Disse bolde anbefales til drenge og piger i alderen 4 til 8. Minikuglen bruges generelt til at træne nybegyndere og småbørn, der lærer at spille basketball. Den mindre bold, der måler 22 tommer i omkredsen, er nyttig til undervisning i hånd og øje koordinering.

Del:
Kommentarer