Forskellene mellem tennis og badminton

Forskellene mellem tennis og badminton

Andre end at blive spillet med rackets på en ret eller græsareal med et net, har tennis og badminton lidt til fælles. Nogle forskelle er dikteret af reglerne i hver sport, mens andre, såsom subtile strategiske og tekniske forskelle, bedst kan forstås af atleter, der spiller begge dele. Selvom du ikke er en atlet, er det nemt at se forskelle og forstå spilets begreber ved blot at se både i aktion.

Court Layout

Den største forskel er med domstolene. Tennisbaner er større, 78 fod lange og 36 fod brede, mens badmintonbaner måler 44 fod lange og 20 fod brede. Begge domstole har en basislinje eller backlinje i hver ende. I badminton kaldes denne linje også den lange service linje, når man spiller singler. Badmintonbaner har også en anden lang servicelinje, ca. 30 inches ind fra baglinjen, som bruges til dobbeltspil. Et netværk opstilles midt i begge domstole og deler domstole i halvdelen. Toppen af ​​tennnettet er 36 tommer over domstolens overflade i midten og 42 tommer højt ved siden af ​​netposterne. I badminton er toppen af ​​nettet 60 tommer over overfladen i midten og 61 tommer høj på siderne.

Udstyrsforskelle

Tennisrackete er tungere og tyngre, og hovedene er større end badmintonrackete. Vægten på en tennisracket kan variere fra ca. 9 til 13 ounce, mens badmintonrackete typisk vejer mindre end 100 gram eller 3,5 ounce. En feltdækket kugle bruges i tennis, og en skyttelbøtte bruges til badminton. Også kaldet en shuttle eller birdie, den åbne koniske posehætte har naturlige fjer eller en plastisk nederdel fastgjort til en afrundet base.

Matchformater

En typisk tenniskamp kræver at vinde det bedste ud af tre sæt. Generelt vinder sæt af den første spiller eller hold for at vinde seks spil med en margin på to eller flere spil, og du skal vinde fire point og føre to eller flere point for at vinde et spil. Tilsvarende består en badminton-kamp af det bedste af tre spil. Du eller din sideside må være den første til at vinde 21 point for at vinde et badminton spil.

Scoring Metoder

Punkterne i tennis scoring-systemet er "kærlighed" eller nul punkter, "15", "30", "40" og "spil". Et tennisspil, der bliver bundet til 40-40, kan løses på to måder. Afspilningen fortsætter, indtil en spiller eller et hold har vundet to på hinanden følgende punkter, eller der spilles endnu et point for at bestemme spillet vinderen. Hvis et sæt bliver bundet til seks spil, afspilles et 12-point tiebreaker-spil for at bestemme den indstillede vinder. Badminton bruger et numerisk scoringssystem af "kærlighed", 1, 2, 3 og så videre. Under et spil, hvis scoret bliver bundet til 20 point, fortsætter spillet, indtil en spiller eller et hold har en topunktsmargen. Hvis en spiller eller et hold bliver bundet til 29 point, spilles der endnu et point for at bestemme spillets vinder.

Del:
Kommentarer