Forskelle mellem Robitussin & Robitussin-DM

Forskelle mellem Robitussin & Robitussin-DM

Robitussin, en over-the-counter medicin fremstillet af Pfizer, Inc. til behandling af hoste, løbende næse og / eller brystbelastning, kommer i to versioner: regelmæssig og DM. At læse etiketten kan give dig en grundlæggende ide om forskellene mellem de to, men du bør også forstå de medicinske implikationer af de ekstra ingredienser i Robitussin-DM.

Generiske og varemærkeforskelle

Ifølge Drugs er det generiske navn for Robitussin dextromethorphan. Robitussin-DM er en kombination af dextromethorphan og guaifenesin, et andet lægemiddel.

Dextromethorphan går også under en række andre varemærker, herunder Vicks 44 Cough Relief, Pediacare, Pediacare Long-Acting Host, Children's Pedia Care og Simply Cough.

Kombinationen af ​​dextromethorphan og guaifenesin algo går under mærkerne, der omfatter Mucinex DM, Mucinex Børns Hoste, Drituss DM, Robitussin Hoste og Congestion og andre.

Ingrediensforskelle

Ifølge Drugs er dextromethorphan et hostehæmmende middel, der påvirker signalerne i hjernen, der udløser hostens refleks. Dextromethorphan behandler ikke hoster, der er resultatet af rygning, astma eller emfysem.

Dextromethorphan og guaifenesin kombinerer behandler hoste- og brystkramper, der skyldes forkølelse, infektioner eller allergier.

Guaifenesin er en slimhinde, hvilket betyder, at det hjælper med at løsne trængsel i bryst og hals, hvilket gør det lettere at hoste ud gennem munden.

For forbrugere med medicinske problemer

Astma (og anden respiratorisk sygdom) patienter skal være opmærksomme på, at dextromethorphan ifølge Drugs reducerer hoste, men gør det svært at slippe af med slim der samler i lungerne og luftveje. Det kan også resultere i langsom vejrtrækning.

Diabetikere bør passe på produkter, der indeholder sukker, som nogle hostesirupper gør, da disse formuleringer kan påvirke glukoseniveauerne.

Forbrugere med leversygdom bør konsultere en læge, fordi dextromethorphan kan opbygge sig i kroppen og forårsage yderligere sundhedsmæssige problemer.

Undgå at bruge ekstra over-the-counter hoste eller kolde medicin, kostpiller, ADHD medicin eller andre stimulerende stoffer, mens du tager produkter, der indeholder dextromethorphan eller dextromethorphan med guaifenesin, da risikoen for mulige bivirkninger (f.eks. Øget hjertefrekvens) er øget i disse tilfælde. Drugs råder forbrugerne til at søge råd fra deres læge eller apotek, hvis brug af hoste- eller kold medicin er nødvendig.

Under amning

Ifølge Drugs tyder undersøgelser hos kvinder på, at dextromethorphan udgør minimal risiko for spædbørn, når moderen bruger det under amning.

Da det for øjeblikket er ukendt, om guaifenesin udgør skade på ufødte eller ej, eller om det passerer gennem modermælk, anbefales forbrugerne at konsultere deres læger, før de bruger Robitussin-DM eller lignende produkter.

Mulighed for misbrug

Selvom kun en sjælden forekomst er dextromethorphan blevet vaneformende hos nogle brugere, som bruger mere end den anbefalede dosering i længere perioder.

Del:
Kommentarer