Forskelle mellem Bedbugs & Chiggers

Forskelle mellem Bedbugs & Chiggers

Chiggers og bedbugs er insekter med bid, der kan gøre livet elendigt. Selv om begge insekter fester på humant blod, findes der mange vigtige forskelle mellem de to skadedyr. Den mest effektive måde at undgå bedbugs og chiggers på er at lære at identificere dem, så du kan holde dig væk. Desværre er det meget svært at kontrollere begge typer af critters.

Identifikation

Bedbugs er rødbrune insekter, der lever indendørs. De har en oval form og vokser til størrelsen af ​​et æblefrø, ifølge Mayo Clinic. Tro mod deres navn, bedbugs infest bed frames, boksfjedre og andre kroge og kroge af sengen. Bedbugs findes generelt i hoteller, hjemløse huse og hospitaler. Chiggers er et larvstadium af Trombiculidae-myten. Sådanne organismer er meget små, 1 / 150th tomme i diameter, ifølge Missouri Department of Conservation. De lever udendørs på steder med høje ukrudt, høje græs og fugtige områder med lavvoksne buske.

bites

Bedbug bites ligner de welts, som andre bidende insekter forårsager. Sådanne bid er kløende og røde med en mørk plet i midten. Bedbug bites opdrætter normalt i klynger eller linjer. De er oftest på hænder, ansigt, arme og nakke. Chigger bites vises først som små røde pletter. De vokser så i størrelse som kløften bliver mere intens. Chigger bites vises normalt på fødder, ankler og lyske.

UndgĂĄelse

For at undgå chiggers skal du bære lange bukser og undgå sandaler, mens du er ude i skoven. Insekt repellenter og picaridin vil også stoppe chiggers fra at bide dig. Tag et varmt og sæbevandt bad umiddelbart efter at du har været udsat for nedskæring af kløe. Du kan også købe over-the-counter plænebehandling, der vil dræbe chiggers i området omkring dit hus. Desværre er det svært sværere at undgå bedbugs hvis din seng er inficeret. Bedbugs gemmer sig om dagen og kan overleve i måneder uden at spise. Mayo Clinic foreslår at ansætte en professionel eksterminator for at slippe af med en angreb.

Komplikationer

Hverken bedbug eller chigger bites bære nogen langsigtede forgreninger. Selvom bedbugs teknisk set kunne være vektorer for blodbårne sygdomme efter fodring på en inficeret person, siger Mayo Clinic, at der ikke findes tegn på, at bedbugs overfører sygdomme af nogen art.

Del:
Kommentarer