Forskelle mellem Baseball & Soccer Cleats

Forskelle mellem Baseball & Soccer Cleats

Både fodbold og baseball cleats giver spillere stabilitet og trækkraft på spilleområdet. Men en fodboldbane er for det meste græs, mens størstedelen af ​​et baseballfelt er hård ler. Spillefladerne dikterer forskelle i klappekonstruktionen, ligesom de atletiske krav til hvert spil.

The Spikes

Fodboldklemmer har tykke nubs lavet af plast eller gummi. Dette forhindrer skader, når spillerne er i tæt kontakt, samtidig med at spidsen synker i sod. Der er mindre chance for kontakt og skade på et baseballbane, så stabilitet er den største bekymring for baseball cleats. Som følge heraf kan pigge være metal, tynde og skarpe. Selv plastbaseballspidser er kantede og hakket, så de kan klare sig ind i hård ler.

Skoene

Fodbold kræver fart og fleksibilitet, med spillere, der løber lange afstande på et felt i lange perioder. Fodboldklamper er lavprofil, lavet af letvægts syntetisk materiale og tæt på fodbeslag og kuglens følelse. I baseball, kan kande, power hitters og hard-throwing fielders en tungere, mere stabil klap for at forankre underkroppen. Baseball klipper kan have tykke materialer som læder, tung ankel støtte, høje toppe og forstærkede tæer. Men et par ballplayere begærer fart og bruger lavprofilerede, letvægts klipper lavet af syntetiske materialer med gummitopper.

Del:
Kommentarer