Forskel mellem trailere og vandrestøvler

Forskel mellem trailere og vandrestøvler

De, der nyder at trække gennem skoven i stedet for at køre på fortove, har brug for en robust letvægtsløber, der giver mulighed for et fuldt bevægelsesområde, samtidig med at man beskytter foden mod sporrester. Vandrere, der bærer rygsække, ønsker en sko, der giver foden ekstra støtte og hjælper med at absorbere vægten af ​​en pakke. En vandreture opfylder dette behov.

Trail Runners

Trail løbere adskiller sig fra løbesko og vandrestøvler. En trail running sko er designet til at køre på unpaved trails. Der er normalt klipper og ujævn terræn på et spor, og løbeskoen skal give stabilitet og beskyttelse for foden, mens den er fleksibel nok til at give mulighed for løb.

En trail runner vil have fleksibilitet og nem bevægelse i skos front. For at teste en trail runner, bøj ​​forsiden af ​​skoen op og ned. Det bør bøje let. For at forhindre ankelbelastning vil stien løbe sko være stiv hvis snoet. Dette skyldes, at skoen er designet til at forhindre pronation eller rocking af foden fra side til side, da løberen tager skridt langs stien.

Trail løbere skal være lette for at give maksimal ydeevne. En tung sko ville sænke en løber og forårsage unødig belastning på fod og led. De fleste trailesko er ikke vandtætte, og overdelene er lavet af mesh eller andre lette materialer.

Vandresko

Vandrestøvler er lavt klippede stilarter af vandrestøvler. Sålene er tungere end en trailesko eller sneaker. Vibram såler er et fælles materiale, men der er også andre materialer. Vandrestøvler er normalt vandtætte eller vandtætte. Gortex er et fælles materiale til isolering og vandtætning. En vandreture sko vil beskytte din fod fra brambles, klipper og andre farer langs stien. Det er en sko, der er designet til at gå eller klatre, ikke kører. Isolerede vandresko bruges til vandreture i koldt vejr. Fælles isoleringsmaterialer er Thinsulate eller Gortex. Nogle vandresko har læder overdel; andre har ruskind eller klud.

Overvejelser

Vælg en trail runner som en letvægtssko designet til at løbe over sand, snavs, grus eller tørstrøms senge. Trail løbere er ikke isoleret eller vandtæt. Se efter funktioner som snørebånd, der spænder med en glidemekanisme. Mesh overdele giver mulighed for maksimal luftstrøm på bekostning af reduceret fodbeskyttelse.

Vandreture er et godt valg til dagsture eller korte overnatninger. Det er en tungere sko, der er lettere end en fuldskåret eller midtersteget vandrestøvle, men den er robustere end en løbehjul. Sålerne er stærkere og har mindre bøjning i skos front end en løbehjul. Isolerede, vandtætte og vandtætte indstillinger er tilgængelige til vandreture i vådt og koldt vejr.

Del:
Kommentarer