Forskel mellem 12 og 11-tommer Softballs

Forskel mellem 12 og 11-tommer Softballs

Softball opstod som "Kitten League Ball" i Chicago i 1887 som en indendørs sport. I 1925 ændrede navnet til "Diamond Ball", og det sluttede sig endelig til den nu velkendte "Softball" i 1926. I starten tjente en laced-up boksehandske som bolden, og over tid udviklede bolden sig til fælles størrelser spillere bruger i dag. Den amerikanske softballforening genkender fem forskellige boldstørrelser: 10, 11, 12, 14 og 16 tommer i omkreds. Spillernes liga, køn og alder bestemmer hvilken boldstørrelse der bruges i spillet.

Amatør Softball

Amatør Softball Association regulerer regler og regler for sanktioneret softball ligaer. Boldstørrelsen i ASA-spil afhænger af spillet, der spilles, og spillernes alder og køn. Mænds softball ligaer bruger 11-tommer bolde, som sammen med deres mindre størrelse tager mere kraft til at komprimere. Dette resulterer i en hurtigere og længere flyvende bold. Kvinder og ungdomsligaer bruger typisk 12-tommers bold. Den større 12-tommers bold komprimerer lettere og bremser spillet ned i forhold til 11-tommers bold.

National Collegiate Athletic Association

National Collegiate Athletic Association beskytter kollegiale studerende atleter ved at styre intercollegiate sports. De går ind for fair, sikker, retfærdig og sportsmæssig intercollegiate konkurrence. NCAA 2010 og 2011 "Regler og fortolkninger" angiver, at softballen med reguleringsstørrelse skal måle mellem 11 og 7/8 tommer og 12 og 1/4 tommer, med en vægt på mindst 6 og 1/2 ounce, og ikke at overstige 7 ounces. De angiver også kompression og "dynamisk stivhed" af en reguleringskugle. NCAAs kvinders softball-liga er en hurtig league.

Typiske forskelle

Mænds softball-ligaer og hurtige softball-ligaer bruger typisk 11-tommers softballs. Ungdomsligaer og kvinders ligaer bruger typisk 12-tommers softballs. I intercollegiate sports, bruger kvinders fast-pitch softball også 12-tommer bolden. Imidlertid kan amatørkvinderes hurtige softball-ligaer bruge enten 11-tommers eller 12-tommers softball. Størrelsen af ​​den anvendte bold afhænger af liga regler og regler. Den væsentligste forskel mellem 12- og 11-tommer softballen er spilets hastighed.

Baggård og lørdag Eftermiddag Softball

Når du spiller et pickup spil i samfundsparken eller baghaven, kan du spille med uanset størrelse softball du kan finde. Når du planlægger et spil uden for ligaen, skal du huske på spillernes alder, når du vælger bolden. Den større bold giver et større og langsommere mål for spillerne at kaste, slå og fange. Det vigtigste aspekt ved at spille pickup softball er ikke, om bolden er 11 eller 12 tommer, det er, om spillerne har det sjovt.

Del:
Kommentarer