Forordninger for natklubber

Forordninger for natklubber

Natklubber er en sjov måde for dig og dine venner at tilbringe en aften. Før du går ud, er det dog en god idé at være vidende om standard natklubsregler.

Alderkrav

De fleste natklubber er kun for 21 og op tilskuerne. Men nogle klubber er 18 og op, men for disse klubber er der enten ingen bar eller en bar, der er sektioneret for 21 og op tilskuerne.

Bevis for ID

Alle lånere er forpligtet til at vise dørmand en slags identitetskort, før de går ind i klubben. Normalt er dette et kørekort, men klubber er også kendt for at acceptere pas.

Crowd Control

For at opretholde en sikker natklub, hvor folk kan flygte i tilfælde af en nødsituation, må natklubber ikke overfylde deres klubber forbi bygningskapaciteten. På grund af dette, når en klub når kapacitet, holder dørmanden folk fra at komme ind, og dermed en linje danner. Linjen falder, da flere mennesker forlader klubben.

Dress code

Mens kjolekode varierer blandt natklubber, er det normalt, at låntagere skal klæbe pænt med en kjole skjorte, jeans eller kjole bukser og acceptable sko. Sko er specielt vigtigt, da mange natklubber ikke giver dig mulighed for at bruge sneakers eller skatesko.

Regelhåndhævelse

Når mæcener går ind i klubben, skal de fejre på en civiliseret måde. Bouncers inde i klubben holder sig i tanke om klubbgyderens adfærd og er kendt for at sparke de mennesker, der er for berusede, gør en scene eller tjener som en trussel for andres sikkerhed.

Del:
Kommentarer