Forgiftning Fra Kobberredskaber

Forgiftning Fra Kobberredskaber

Stærkt fundet i hjernen og leveren, kobber er et naturligt forekommende stof i vores kroppe. Faktisk har mennesker brug for spor af kobber for at overleve. Nogle mener, at kobber er de bedste retter til madlavning, og fodrede såvel som ikke-lineerede kobberfartøjer tjener mange kulinariske formål. Disse skibe passer imidlertid ikke til enhver kulinarisk nødvendighed, fordi kobber reagerer med bestemte fødevarer, og det kan resultere i ubehagelige sundhedsrelaterede problemer.

Foretrukket og uklart kobber

Du vil opdage, at et andet stof linjer de fleste kobberredskaber. Der er et par fartøjer som dem, der specifikt anvendes til karamelliserende sukker eller slår æggehvider, der ikke har en foring. Da kobber er lidt surt i naturen, har det en tendens til at reagere med visse fødevarer, hvis beholderen ikke er foret.

Fødevarer, der reagerer på kobber

Du bør ikke bruge kobberbeholdere til opbevaring af syltede fødevarer eller til betning af fødevarer. Derudover bør drikkevand ikke opbevares i kobberbeholdere. Opbevar ikke mælk og mejeriprodukter som fløde, smør osv. I kobberbeholdere, da det kan reagere med metal og forårsage sygdom. Det samme gælder for honning, citrusjuice og yoghurt, da de har sure egenskaber, der kan reagere med metalet. Kobber redskaber bør også ikke bruges til at spise, drikke og servere disse fødevarer. Hvis en kobberredskab står i mælkeprodukter eller sure fødevarer, skal fødevaren kasseres for at undgå sundhedsmæssige problemer.

Bivirkninger af kobberindtagelse

En af de almindelige bivirkninger af overskydende kobber er en gastrointestinal infektion. Dette kan ledsage følelser af kvalme, opkastning, diarré og mavepine. Der kunne også være en metallisk smag i munden og en generel følelse af sløvhed og svaghed. Disse symptomer er midlertidige og vil gradvist falme væk.

Langvarig indtagelse af kobber

Den menneskelige krop er i stand til at behandle store mængder kobber. Det betyder, at hvis du har et for stort beløb i din krop, vil du nemt kunne udskille det. Faktisk kobberforgiftning kan forekomme, hvis du har indtruget i lang tid, en mad, der blev syltet i kobber. Symptomerne er hovedpine, metallisk fornemmelse på tungen, svimmelhed og konstant tørst. En læge kan dog behandle dig for disse forhold.

Kobber i fødevarer fra kulinarisk ware er ikke dødelig

Hvis du skulle tilføre fløde af tartar, som er surt i naturen, til æggehvider slået i et ubundet kobberfartøj, vil du ende med en gastrointestinal tilstand. Selv om dette ikke er dødeligt, kan det være generende. "Ja, folk kan få gastrointestinale forstyrrelser. Men i modsætning til folkelig tro er det ikke fatalt, "siger Dr. I. Herbert Scheinberg, en af ​​USAs få eksperter på kobber toksicitet.

Del:
Kommentarer