Fordelene ved elliptisk træning

Fordelene ved elliptisk træning

Uanset om du vælger at træne i et motionscenter eller hjemme, kan en elliptisk træner hjælpe dig med at omdanne din krop gennem kardiovaskulær træning. Denne maskine, som giver modstand mod at arbejde på din underkrop og overkrop samtidig med at du øger din puls, er en effektiv måde at forbrænde kalorier i dit forsøg på at tabe sig. Derudover gør den manglende fælles påvirkning, du oplever under en elliptisk træning, denne maskine egnet til dem med en række lidelser.

Højkalorisk brænding

Hvis du vejer 185 pounds og bruger kun 30 minutter ved at bruge maskinen, brænder du omkring 400 kalorier, ifølge Harvard Health Publications. Formlen til vægttab er at forbrænde flere kalorier, end du spiser over en bestemt periode. Ved at gøre det skifter du din krop til et kaloriforbrug, som får dig til at tabe fedt. Mens din diæt bidrager til din evne til at opnå dette underskud, kan brugen af ​​en elliptisk træner spille en instrumental rolle i vægttab i betragtning af maskinens bemærkelsesværdige kaloriforbrænding.

Flere hjerte-kar-fordele

Brug af en elliptisk træner er et eksempel på en kardiovaskulær træning, men en der giver mere af en kropsudfordring end at køre en stationær cykel eller jogge på en tredemølle. Den elliptiske udfordrer din øvre og nedre krop ved at give varierende grader af modstand, og ved hjælp af elliptisk bagud giver endnu mere en udfordring for dine quadriceps muskler. Når du bruger håndtagene til at arbejde dine arme, øger du din puls yderligere. De kardiovaskulære fordele, du modtager fra at bruge den elliptiske træner, inkluderer at styrke dit hjerte, reducere plak i dine arterier og forbedre din udholdenhed, ifølge MayoClinic.org. Kardiovaskulær træning kan også forbedre dit humør, hvorfor du kan finde dig selv med en sund afhængighed af at bruge elliptisk træner.

Stærkere muskler

Selvom mange bruger elliptisk træner som en metode til brænding af kalorier, bidrager denne maskine også til større muskelstyrke. Selv om du bruger maskinen ikke er et alternativ til dedikeret styrketræning, virker det store muskler som dine hofter, gluter, hamstrings og quads og engagerer dine kerne muskler, mens du opretholder en opretstående kropsholdning. Træneren arbejder også flere muskelgrupper i brystet, arme og ryg, forudsat at du bruger maskinens håndtag. Søg efter en maskine med bevægelige håndtag - ud over de ekstra fordele i muskelopbygningen bidrager håndtagene til en større brændforbrænding - og sørg for at øge håndtagernes modstand.

Sund for dine led

Ellipsetræner giver en kardiovaskulær træning med lav effekt, hvilket gør dem gunstige for aktiviteter med større virkning, såsom at køre eller tage en trænings-aerobic-klasse. Træningsvirkningen af ​​træningen er ikke sandsynlig, fordi det giver smerter i leddene i underkroppen; som sådan er denne træning egnet til personer med ledsmerter og dem, der er overvægtige eller har osteoporose. Maskinens håndtag kan give stabilitet for dem med balanceproblemer, og håndtagene er også nyttige for begyndere, indtil de vender sig til maskinens følelse.

Risici af ellipsetræner

Selvom du bruger en elliptisk træner kan føre til en række sundhedsmæssige fordele, er denne træning ikke uden sine risici. Nogle mennesker oplever tå følelsesløshed under deres elliptiske træning på grund af det konstante pres på dine tæer. Løs denne følelse ved at skifte din retning hvert 20. minut; At trække baglæns lindrer trykket på dine tæer. Det er også muligt at udvikle smerter i underkroppen, hvis maskinen ikke er konfigureret korrekt til din skridt. Altid søge hjælp fra en erfaren træner, hvis du er ny til at bruge en elliptisk træner. Afbryd brugen af ​​maskinen, hvis du ikke kan bruge den komfortabelt.

Del:
Kommentarer