Fordele ved Tiptoe Walking for voksne

Fordele ved Tiptoe Walking for voksne

Udover at forberede en kvinde til at gå i hæle har tiptoe walking fordele for de fleste voksne. Det er en øvelse, der ikke kræver noget udstyr, kan gøres overalt og læres inden for få minutter. Når du ser resultaterne som forbedret balance og stærkere kalve, vil du tilføje tiptoe walking til din ugentlige rutine.

Balance

Tiptoe walking skifter din vægt fremad, når du går. Som følge heraf skal du nulstille din saldo for at undgå at falde fremad. Din kerne kontrakter for at holde din krop opret, da din kropsbevidsthed forbedres fra at gå på en mindre platform. Når din balance forbedres, kan du gøre tiptoe gå mere udfordrende ved at gå på forskellige overflader som græs eller træningsmåtter og ved at lukke øjnene.

Kalvmuskler

En af de muskler, der udgør ryggen af ​​dine underben, er ansvarlig for tåspidspositionen under turen. Din gastrocnemius kontrakterer, når du peger dine tæer med benet i lige knæ stilling. Når du går på tiptoe, styrker du gastrocnemiusen. Hold dine hæle så højt som muligt under din tiptoe gå og gå så længe som muligt. Tag en pause for at strække dine kalve om nødvendigt og gentag derefter din tiptoe walking.

Fod fleksibilitet

Mest sandsynligt går du rundt med en normal hæl-til-tå fodplacering, når du går om dine daglige aktiviteter. Din tur får dig, hvor du skal gå og giver sandsynligvis ikke nogen problemer. Dine fødder er vant til dette og behøver ikke at justere eller forbedre. Når du tilføjer tiptoe, der går ind i din dag, er musklerne på dine fødder, især omkring din ankel og på toppen af ​​dine fødder, strakt. Når du fortsætter med at gå, bliver din fodfleksibilitet bedre.

Fodstyrke

Skift vægten af ​​din krop på dine tæer kræver styrke i tå og fod muskler. Bægerne på dine fødder forbedres, når du vælter. Musklerne i dine tæer styrkes, når du går på tæerne. Det er den forskellige kroppsstilling og vægt, der udfordrer disse muskler til at reagere. Jo længere og hyppigere du vælger, jo stærkere er musklerne i dine fødder.

Del:
Kommentarer