Fordampningsfejlfinding

Fordampningsfejlfinding

En fordamper kommer til nytte, når du er syg, især når du er forkølet. Vaporizers arbejder som regel ved at lægge medicin i dem, og du trækker vejret i medicin. Det kan være en behagelig oplevelse at bruge en fordamper. Men det kan ikke være behageligt, når det ikke fungerer korrekt. Hvis du har en fordamper, der ikke fungerer korrekt, er der nogle måder, hvorpå du kan få fordamperen til at vende tilbage til normal.

Usædvanlig støj

Sørg for, at du ikke bruger for meget salt, når du tilsætter salt til lavt mineralvand. For meget salt vil forårsage fordamperen at lave en knitrende, buzz eller humming sound.

For at løse problemet med at bruge for meget salt, tag stikket ud og lad det køle af. Dump vandet ud og skyl apparatet. Ved tilsætning af ferskvand tilsættes ikke salt.

Kontroller også, om vandniveauet er nede. Et lavt vandniveau kan resultere i usædvanlige lyde fra fordamperen. Hvis vandniveauet er lavt, tag stikket ud og lad det køle af. Derefter skal du fjerne dampenheden og lade varmt vand dryppe ud. Påfyld beholderen med vand til vandniveauet mærkning.

Rengør enheden. Nogle gange vil fordamperen lave usædvanlige støj, hvis det er urent.

Udfører for hurtigt

Husk, om du bruger for meget salt, så det kan få dampen til at dampe for hurtigt. Træk fordamperen af ​​og lad den køle af. Dump vandet ud og skyl apparatet. Ved tilsætning af ferskvand tilsættes ikke salt.

Tilsæt halvdestilleret vand og halvt vand fra vandet, hvis du bor i et område, hvor vandhanen er hårdt vand, der har mineraler i det. Tag stikket ud først og lad det køle af. Tag dampenheden ud og lad varmt vand først dryppe ud, hæld det resterende vand ud og skyll det. Sørg for ikke at tilføje salt.

Udfører for langsomt

Kontroller, om fordamperen er tilsluttet, hvis den damper for langsomt. Kontroller også, om natlyset er tændt. Hvis natlyset ikke er tændt, kan der være en blæst sikring. Træk fordamperen ud og brug en anden stikkontakt.

Rengør fordamperen. En langsomt udførende fordamper kan indikere, at enheden ikke er ren.

Du skal muligvis tilføje en kniv eller to salt, fordi vandet i din region kan have et lavt mineralindhold. Men før du tilsætter salt, tag stikket ud og lad det køle af. Tag dampenheden ud og lad varmt vand dryppe ud. Tilsæt salt til vand og bland det godt. Sæt dampenheden tilbage på plads og genopløb fordamperen.

Del:
Kommentarer