Fødselsdag Cutoff for ASA Softball Regler

Fødselsdag Cutoff for ASA Softball Regler

Amatør Softball Association (ASA) har strenge retningslinjer for aldre af spillere i hver division for sikkerhed og retfærdighed i alle spil. Brug af ASA-kodebogen som reference til at definere parametrene for fødselsdagens fratrædelsesdato er en god mulighed for forældre, trænere og softballspillere.

ASA Code Book Definition

ASA-kodebogen for 2010 fastslår, at en spillers alder den 31. december bestemmer hvilken division, som spilleren vil være berettiget til at spille i det følgende år. Alle spillere skal have bevis for alder ved registrering uanset division. Yngre spillere kan spille i ældre divisioner, men ikke omvendt.

SĂĄdan anvendes dette

På grund af 31-års aldersregel kan en spiller, der konkurrerer i den 23-årige division, være 24 år gammel, når han konkurrerer. Dette sker, fordi baseball sæsonen følger alders cutoff dato. Spillere med fødselsdag i de tidlige måneder af året vil være ældre end deres aldersfordeling i softball sæsonen.

Særlige krav til mestere, seniorer, kirke og medarbejderhold

Fødselsdagens fratrædelsesdato for kandidatberettigelsen er også 31. december, begyndende ved 35 år. Senderberettigelsen er også 31. december fra 55 år. Der er yderligere krav til kvalifikation, hvis en spiller tilhører et kirke- eller medarbejderhold, divisioner der gør Har ikke alderskvalifikationer.

Del:
Kommentarer