Fødevarer til at helbrede UTI

Fødevarer til at helbrede UTI

Urinvejsinfektion (UTI) opstår, når bakterier kommer ind i din urin, hvilket normalt er sterilt. Disse bakterier (E coli) vokser og rejser opad i blæren. Mens der er medicin til behandling af urinvejsinfektioner, kan visse fødevarer hjælpe med at helbrede dem.

Vand

Det første skridt i hærdning af UTI er at drikke rigeligt med vand, især dem med elektrolytter, da det spyler bakterierne fra urinvejsens vægge. Vandet rehydrerer ligeledes kroppen, mens elektrolytterne genopretter mineralerne, der er nødvendige for at øge immunsystemet.

tranebær

Fordi naturlige syrer ikke filtreres af leveren, stopper den sure kvalitet af tranebær væksten af ​​de bakterier, der forårsager urinvejsinfektion. Juicerne hjælper også med at fjerne bakterierne. Dette middel er blevet undersøgt og verificeret af Harvard Medical School, ifølge UTI Rapporten (se Referencer).

Fiber Foods

Din kost skal være høj i fiber for at hjælpe med at skylle urinvejen. Spis masser af frugt og grøntsager, da disse hjælper med at opretholde urinens alkaliske indhold. Persille er også et naturligt antiseptisk middel til urinvejsinfektioner.

Irriterende fødevarer

En kost, der omfatter fødevarer som ost, chokolade og mejeriprodukter, bør undgås, da de ikke giver de næringsstoffer, der er nødvendige for at bekæmpe urinvejsinfektioner. Spicy fødevarer, produkter, der indeholder koffein og alle kulsyreholdige drikkevarer, herunder sodavand bør også undgås. Undgå at ryge cigaretter og drikke alkoholholdige drikkevarer, da disse kan svække immunforsvaret.

Overvejelser

Medicinske tilstande kan bidrage til en urinvejsinfektion. Nyresten, trakologiske blokeringer, antibiotika, der undertrykker immunsystemet og forstørrede prostata, kan også udløse UTI'er. Hvis du har nogen af ​​disse, skal du kontakte din læge for at bestemme den bedste behandling.

Del:
Kommentarer