Fødevarer, der udløser svimmelhed

Fødevarer, der udløser svimmelhed

Svimmelhed kan være en forvirrende, overvældende og vanskelig medicinsk tilstand at håndtere. Svimmelhed opstår, når der er et problem med balance- og positionsfølsomme hjerne signaler. Vision, sensoriske nerver, hudtryk og især det indre øre spiller en rolle ved at forårsage svimmelhed. Svimmelhedssymptomer omfatter svimmelhed, en følelse af spinding, opfattelsen af, at genstande omkring dig spinner eller bevæger sig, en følelse af at blive trukket til gulvet eller på den anden side af rummet, en generel ubalance, følelse af lyshår, kvalme, øreringe, høretab og øre pres. Visse fødevarer kan udløse svimmelhed ved at afbryde væskens balance i det indre øre og i kroppen og bør undgås, hvis du lider af det.

Fedtholdige fødevarer

Stekt mad (især dybfrit mad), is, ost, forkortelse, mælk, mayonnaise, æg, smør og kød bør undgås for en sund kost til at begynde med, men især hvis du lider af svimmelhed, som de er højt fedtindhold. Fede fødevarer kan udløse svimmelhed ved midlertidigt at hæve dit blodtryk. Højt blodtryk (uanset om det er midlertidigt eller permanent) forårsager svimmelhedens hovedsymptom: svimmelhed.

Sukkerholdige fødevarer

Fødevarer med højt indhold af sukker, såsom is, honning, chokolade, datoer, ahornsirup, fløde, syltetøj og gelé, juice, kager, kager, donuts, slik og snacks må undgås. Sukker øger blodtrykket og blodsukker midlertidigt, hvilket kan udløse svimmelhed. Når dit blodsukker er højt, tager blodet længere tid at komme til hjernen.

Salty Foods

Saltede fødevarer, såsom pretzels, chips, saltede nødder, delikatesser, konserves og supper, sojasovs, asiatiske fødevarer, mexicansk mad, pastaer, saucer, gravies, krydderier, sodavand, bagepulver, pizza, krydderier, pickles, frosne måltider, ost og salatdressinger, kan udløse svimmelhed. Natrium skaber en ubalance i kroppens væsker, især i det indre øre, som kan udløse svimmelhed.

Alkohol

Alkohol kan udløse svimmelhed på grund af den svimmelhed, det forårsager, og fordi den absorberes i det indre øre, som er ansvarlig for at skabe balance. Alkohol forstyrrer din evne til at balancere dig selv, hvilket kan medføre svimmelhed.

Del:
Kommentarer