Fødevarer, der neutraliserer mavesyre

Fødevarer, der neutraliserer mavesyre

Syre, når der er for meget i maven, nedsætter fordøjelsen. Du har ikke taget sig af med at spise de gode fødevarer, der balancerer syre. Når skødesløs spise overbelaster maven med syre, får du fordøjelsesbesvær. Denne ubehagelige tilstand gør en dag værre, og for de stressede spisere kan det føre til smerter ved halsbrand eller et sår.

En sund kost

God fordøjelse afhænger af en god balance i din kost. At spise fede fødevarer, der overarbejder fordøjelsessystemet eller for mange citronsyrerige blommer og appelsiner holder kosten i en konstant ubalance. Hvad enhver person har brug for er balancen i kød, korn, mejeri, frugt og grøntsager, der holder hendes mave på sit bedste.

Syre og Alkalisk Balance

Fødevarer kommer i tre typer, sure, alkaliske og neutrale. Nøglen til en afbalanceret kost, der holder maven rolig, men kraftig, er balancen i disse tre typer. Når du har sur fordøjelsesbesvær, tilføjer alkaliske fødevarer og fremstiller neutrale fødevarer, kan en væsentlig del af din kost genoprette en god balance.

Neutralisatorerne

De fleste frugter og grøntsager hæver alkalien i din fordøjelsesbalance. Bananer og kartofler afregner mavesaften særdeles godt. Spise disse fødevarer vil neutralisere den overskydende syre i din mave. Olier og honning er i neutral kategori. En moderat mængde af disse fødevarer vil hjælpe dig med at fuldføre en sund kost. Bare undgå frugter og grøntsager kendt for den rige syre i deres saft.

The Good Food Kind

Kan du spise de udvalgte frugter og grøntsager i enhver form? Nej. Naturlig og rå, eller let kogt, vil give dig den alkaliske, du vil neutralisere syre. Stærk madlavning svækker alkalien. Også opskrifter lavet med disse frugter og grøntsager kan endda være sure. Frugt syltetøj er i den sure kategori. Medmindre du kender dine tilberedte fødevarer godt, regner med de naturlige frugter og grøntsager.

Spise den gode mĂĄde

Enhver fornuftig person ved, at alt, der bæres til overskud, bliver dårligt. Denne sunde fornuft gælder for sur balance. Pas på ikke at overdrive et forsøg på at neutralisere syre med alkaliske fødevarer. For meget mad af enhver art er usundt. Ændring af din kost til en fuld af frugt og grøntsager vil ikke gøre din fordøjelse stabil, når du overbelaster maven ved at spise store måltider hurtigt, især sent på dagen. Du kan overarbejde maven. Spis dine frugter og grøntsager i små til moderate mængder, og giv dig tid til at fordøje godt.

Del:
Kommentarer