Fødevarer, der blokerer leptin

Fødevarer, der blokerer leptin

Leptin er et hormon produceret af fedtvæv af fedtstoffer. Det spiller en nøglerolle i energiindtag og -udgifter. Følsomhed overfor dette hormon i hjernen er integreret i regulering af stofskifte og sult. Ud over fedtvæv (hvid / gul fedt) kan leptin også fremstilles i brunt fedtvæv, placenta, æggestokke, skeletmuskulatur, mave, brystepitelceller, knoglemarv, hypofyse og lever, ifølge International Journal of Obesity.

Sukkerinduceret Leptin Resistance

Ifølge forsknings-, undersøgelses- og komparativ psykologiforskning kan kronisk sukkerforbrug føre til resistens mod leptin, især i forbindelse med en fed fedtstof. Dette omfatter alle former for sukker, majssirup med høj fructose, saccharose, monosaccharid, fructose, honning, glucose, lactose, maltose, galactose og invertsukker. De fleste former for kunstigt sødemiddel er baseret på monosaccharid, et fructosederivat.

MSG blokkerer leptin

Ifølge hjemmesiden MSG Truth forårsager mononatriumglutamat (MSG) skade på hypothalamus, hvilket resulterer i resistens overfor leptinhormonet. I sådanne tilfælde var endog leptininjektioner ineffektive på grund af skader forårsaget af MSG. Yderligere MSG er ofte forklædt på pakkeetiketter, hvis det overhovedet er angivet.

Producenter smutter det i fødevarer under skjulte navne som "hydrolyseret vegetabilsk protein, autolyseret vegetabilsk protein, tekstureret vegetabilsk protein, hydrolyseret gærekstrakt, autolyseret gærekstrakt, planteproteinekstrakt, natriumkaseinat, calciumcaseinat, gærekstrakt, tekstureret valleprotein og struktureret sojaprotein. Selv de uskadelige vilkår krydderier og naturlig smag kan udpege tilstedeværelsen af ​​MSG, "hævder Natural News-forfatteren, Barbara L. Minton.

Alkohol fører til modstand

Ifølge journalen, Springer Link, konkluderer bogen Digestive Diseases and Sciences, at alkoholforbrug resulterer i en reduceret produktion af leptin, hvilket er et resultat af undertrykkelse af leptinproduktion af fedtvæv.

Kunstige sødestoffer og leptin

Ifølge hjemmesiden Kvinde til Kvinde gør kunstige sødemidler simpelthen sagerne værre. Ikke alene er de tættere relateret til pesticider som DDT end til mad, de kasserer kunstige insulinspidser, hvilket resulterer i udsving i insulin og leptin. Når kroppen ikke modtager det sukker, det forventer, svarer det med et krav til kulhydrat og sukkerfyldte fødevarer.

Del:
Kommentarer