Fodboldregler for børn

Fodboldregler for børn

Fodbold er en teambuilding, familiebegunstiget sport for børn i alle aldre. Men børn skal følge regler og ordentlige procedurer for at spillet skal være vellykket og retfærdigt. Udstyr er den første regel, der skal håndhæves, før børnene kommer ud på banen. Børnene skal være udstyret med det rigtige udstyr til at beskytte deres knæ og skinner mod falder og spark. Hvert barn bør bære shin guards, der er helt dækket af lange strømper. Derudover bør børnene have påklædning med klæder og jersey-lignende uniformer til holdidentifikation.

Kick-off

Ifølge Stow Soccer Club-hjemmesiden er et kick-off, hvordan et fodboldkamp er startet. Børn skal være på deres side af banen under et kick-off. I fodbold er holdene delt jævnt for at sikre et retfærdigt spil. Hvert hold vil som regel have syv eller flere medlemmer. Under et kick-off er bolden placeret midt på banen og, når trænerne blæser fløjten, sparkes for at starte spillet.

Reglerne siger, at hver person skal være mindst 10 meter fra bolden under kick-offen. Holdet der scorer målet må lov til at sparke bolden ved starten af ​​det næste segment af spillet.

Ingen hænder

Spillere på banen bliver bedt om ikke at bruge deres hænder. Fodbold er et spil, der involverer at køre og manøvrere en bold for at opnå et mål. Tilfældig kontakt med hænder sker, og målmanden må bruge hænderne til at blokere en bold, men de skal primært bruge deres fødder til at sparke bolden. Målmanden skal sparke bolden tilbage i spillet i stedet for at kaste det.

Frispark

Ifølge Fodboldregler-webstedet er et foul enhver hændelse af uretfærdig adfærd som at skubbe, spytte og slå sammen med noget, der ligner en overtrædelse af reglerne. Fodbold er en meget fysisk sport, og ulykker sker, men alle holdets spillere skal stræbe efter at behandle hinanden med respekt.

At vinde spillet er spændende, men det skal opnås uden at skade andre. Børn bør tilskyndes til at behandle andre med venlighed og arbejde som et hold i stedet for at blive alt for følelsesmæssige og såre hinanden. Hvis der opdages et fejl, får modstanderen et direkte spark, og det barn, der fik fysisk, bliver bedt om at sidde ud til det næste segment af spillet.

To-Touch

Når bolden er i spil, har børnene ikke lov til at røre bolden to gange i træk. Hvis dette sker, bliver fløjten blæst, og spillet genstartes. Hvis bolden går uden for linjerne, må børn ikke sparke bolden. Et barn skal kaste bolden ind over hovedet. Begge fødder skal fast plantes på jorden under et indkast. At køre, mens du kaster bolden ind, er ikke tilladt.

Del:
Kommentarer