Fodboldpriser Idéer

Fodboldpriser Idéer

At give en pris til dine fodboldspillere, når holdet vinder et spil, har en god praksis eller viser forbedringer i et bestemt område er en god måde at holde spillerne motiverede og belønne dem for hårdt arbejde. Fordi nogle spillere måske allerede har et trofæ eller vil få flere i fremtiden, så prøv nogle unikke og kreative fodboldpris ideer.

Gode ​​tider

Tag holdet til en forlystelsespark eller vandland - hvor rabat ofte er til rådighed for store grupper - og lad børnene have en ridsebane eller glide ned på vandrutschebane. Se om du kan få et tidligere eller nuværende college eller professionel hjembyhelt fodboldstjerne til at tale med eller øve med børnene og underskrive autografer. Giv T-shirts med holdbilledet på dem eller humoristiske certifikater til hver spiller, som Best Hair eller Loudest Laugh.

Sweet Treat

En billig ide, og en stor til en lille børns fodboldhold, bruger candy barer. Giv en Butterfingers den bedste pris, Mounds til den fantastiske pris og Caramellos for Quality Award. Brug holdets navn: Pass ud Wildcat Whatchamacallits, Bulldogs Butterfingers, Mohicans Mr. Goodbars, Eagle Almond Joys, Warriors Wonka Barer og Tigre Tag 5s. Belønne en særlig færdighed: Giv en bedste Blitz Baby Ruth, Touchdown Twix, Passerer Payday, Scrambling Symphonys, Snap Snickers og Hand Off Hersheys.

Kurv tilfælde

Gavekurve er altid en god ide; Du kan pakke dem fulde af varer. Fyld en gavekiste med fodboldpris med en af ​​de følgende ting: en hættetrøje, termos, emner med hans team eller favoritpro teamets logo, sokker eller tøj i teamfarver, et badehåndklæde med en fodbold på den, en fodboldformet magnet eller nøgleringskæde og en sjov, historisk eller uddannelsesmæssig bog om fodbold. Fyld bunden af ​​en kurv med rynket kurvfyldstof, tilføj gaverne, pakk det hele sammen med et ark klart cellofan og luk det med bånd i holdfarver.

Yummy Eats

Tag holdet til en yndlingsrestaurant til middag eller til en isbutik til en kølig belønning på en varm dag. Overrask spillerne med en fisk fry eller grill; spørg team forældre til at hjælpe med at lave mad eller dække omkostninger. Før en tidlig morgen praksis, køb kylling kiks og pølse kiks til spillerne. Kom ud din grill; køb hotdogs, boller, krydderier, kartoffelchips og sodavand og server spillerne en hotdog-frokost. Køb brød, krydderier, koldt stykker, salat, tomat, kartoffelchips og sodavand til en sandwich frokost.

Del:
Kommentarer