Fodboldkarriereoplysninger

Fodboldkarriereoplysninger

Karriere i fodbold er ret konkurrencedygtige. Mange mennesker ønsker at spille fodbold professionelt, selv om kun en lille procentdel af håbende spillere kan gøre det som et proff. Der er dog også semi-pro ligaer, coachingstillinger på lokale skoler og karriere, der arbejder for fodboldhold i en anden kapacitet end at spille, som for eksempel at arbejde som træner eller i kommunikation.

Spille fodbold

For at blive professionel fodboldspiller, skal du typisk starte på gymnasieniveau. Hvis du lykkes på dette niveau, skal du prøve at deltage i et hold på college-niveau, især et afsnit 1-program.

College er det højeste niveau for de fleste fodboldspillere, men det allerbedste vil blive udarbejdet af National Football League (NFL) eller underskrevet som en undrafted free agent. Spillere der ikke kan komme ind i NFL kan forsøge at spille til Arena Football League eller European Football League.

Coaching

Der er mange måder at blive fodbold træner på. Nogle træner er tidligere spillere. De går videre til coaching karriere, når de går på pension som en spiller. At spille spillet giver dem uvurderlig erfaring med at forstå, hvordan fodbold fungerer, og kan sætte dem i stand til at lykkes som coach.

En anden måde at blive en træner på er at uddanne sig i fysisk uddannelse, sportsvidenskab eller ernæring. Du kan frivilligt hjælpe med at træne et lokalt fodboldhold og derved få værdifuld erfaring. Der er job coaching ungdom, gymnasium, college, semi-pro og pro teams.

Det er vigtigt at netværk og udvikle kontakter i coaching verden, for at hjælpe med at maksimere dine chancer for at finde arbejde som coach.

Betale

Betalingen for arbejde i fodbold varierer meget, baseret på position og liga. Spillere, der betragtes som de bedste i NFL, kan tjene godt over $ 10 millioner. Den liga mindstelønnen i NFL varierer hvert år, men var omkring $ 310.000 i 2009, ifølge NBC Sports. Den gennemsnitlige løn for en NFL-leder er $ 2,5 millioner om året, rapporterer Forbes magazine. NFL dommere gør mellem $ 44.000 og $ 130.000 om året i 2010, ifølge AskMen

Jobs coaching high school fodbold betale meget mindre end professionelle coaching job, selvom prominente programmer vil betale mere end små programmer. Gymnasiale atletiske trænere lavede en gennemsnitlig årsløn på $ 23.500 fra 2008, ifølge U.S. Department of Labor. Nogle af disse trænere skal også undervise og træne andre emner.

Front Office Jobs

En anden vej til en karriere i fodbold er at arbejde i spillerens ledelse som en talentscout eller en general manager. Deltagelse i college og hovedfag i erhvervslivet, lov og sport ledelse kan hjælpe dig med at finde et job, der arbejder i fronten af ​​en fodboldhold. Disse job kræver ofte evnen til at forhandle kontrakter, håndtere et holdbudget og ansætte spillere og trænere.

Finde et job

De, der søger jobs i NFL, kan besøge søgemaskiner, der angiver fodboldjob (se Ressourcer for et link). Arbejdssøgere kan også kontakte National Collegiate Athletic Association for job på college-niveau eller kontakte lokale skoler for at se om der er åbninger til gymnasier. Det er vigtigt at gøre din forskning, forberede og være tålmodig.

Del:
Kommentarer