Fodboldbaner Pligter i pressen

Fodboldbaner Pligter i pressen

Coaching ud af presseboksen betragtes som en del af nutidens fodbold. I de tidlige år af sporten kunne fodboldtrænerne ikke bruge presseboksen som coachingværktøj under et spil, fordi teknologien ikke var sofistikeret nok til at tillade hurtig kommunikation med spillere, trænere og teampersonale på sidelinjen. At have en fugleperspektiv af handlingen har dog sine ulemper, med nogle træner tilbageholdende med at gå ovenpå af frygt for, at de vil miste kontakten med hvad der sker på banen.

Afspil opkald

Opkaldsspil fra pressekassen kan være effektiv, fordi coachen har det samme udsigtspunkt i spillet som han havde under filmstudiet. Denne velkendte visning hjælper træneren med at få en god fornemmelse for, hvad der skal opkaldes, fordi virkningen af ​​handlingen ikke er begrænset. Både offensiv og forsvarskoordinatorer kan vælge at ringe spiller fra presseboksen, men nogle træner nægter at gå, og foretrækker i stedet at være på sidelinjen med deres spillere.

Tidsadministration

En træner i presseboksen har ofte ansvaret for ur- og spilstyring, fordi han er væk fra presset fra publikum, dommere og andre træner. Presseboksen er et kontrolleret miljø, hvor træneren kan tænke klart og ikke blive distraheret af følelser.

Meddelelse

Trænere i presseboksen er ansvarlige for at kommunikere med nøglespillere fra deres offensive, defensive eller special teams enheder via telefon. En offensiv koordinator kalder ned til quarterback efter hver serie for at diskutere, hvad der sker i spillet. En defensiv koordinator vil tale med kaptajnen til forsvaret efter hver serie for at tale om, hvad den modsatte overtrædelse gør. Denne åbne kommunikationslinje hjælper coachen med at forstå, hvad spillerne ser og omvendt.

Del:
Kommentarer