Fodbold Face Paint Ideas

Fodbold Face Paint Ideas

Støtte dit fodboldhold på kampdagen ved at male dit ansigt i dit holds farver. Ved at male dit ansigt vil alle vide, hvilket hold du venter på. Du kan skrive ord eller tal eller drage fordel af en vens kunstneriske talenter og male et fodboldinspireret billede på dit ansigt. Dette modige udseende gør det klart for alle på stadion, at du er en rabid fan.

Favoritspiller

Hvis du har en favorit spiller, udtrykker du din støtte til ham med din fodbold ansigtsmaling. Du kan skrive sit nummer på dit ansigt --- for eksempel hvis # 15 quarterback er din fyr, male en "1" på en kind og en "5" på den anden. Vælg mal farver, der passer til dit teams farver. Du kan også skrive spillerens efternavn på din pande for at efterligne udseendet på bagsiden af ​​hans trøje. Få en ven til at male hans navn og nummer på dit ansigt.

Team Slogan

Hej på dit fodboldhold ved at male holdets slogan lige på dit ansigt. For eksempel bruger New Orleans Saints udtrykket "Who Dat", mens University of Texas Longhorns fans siger "Hook 'Em." Mal dit holds slogan på dit ansigt i sine farver --- du kan male dem på dine kinder eller panden, eller du kan tilføje et ord eller to på hvert sted, hvis din sætning har flere ord. Overvej at male hele dit ansigt i en farve og sloganet i et andet --- for eksempel kan New Orleans Saints fans male deres ansigt guld og skrive "Who Dat" i sort.

Maskot

Transform dit ansigt til dit holds maskot ved hjælp af en kunstnerisk ven. Denne ansigtsmaling idé virker specielt godt, hvis dit hold har en dyr eller en menneskelig maskot. Hvis din maskot er en bulldog, skal du for eksempel male dit ansigt hvide og tilføje et par pletter og bære en hundes næse for at omdanne dig til maskot. Hvis dit hold er vikingerne, maler du dit ansigt med krigsmaling i dit holds farver og klæder som en viking for at fremhæve dit ansigtsmaling.

Fodboldbillede

Vælg et fodbold-tema billede for at male på dit ansigt. Du kan male dit ansigt som en fodbold --- brug brun maling til at dække dit ansigt og inkludere hvid for at indikere sømmen ned i midten af ​​dit ansigt. Du kan bruge grøn og hvid maling til at gøre dit ansigt til et fodboldbane komplet med hash-mærker eller bruge gul til at male målposter direkte på dit ansigt.

Del:
Kommentarer