Fælles symptomer på et hus Spider Bite

Fælles symptomer på et hus Spider Bite

Mange hus edderkoppebitt er giftige og dødelige. At vide, hvordan man identificerer en edderkopp bid kan hjælpe med at beskytte dig og dine kære. Du kan kun finde nogle edderkopper i bestemte områder, så at fjerne dem fra listen over mulige syndere kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken edderkop der forårsagede den særlige bid. Nogle edderkoppebider har brug for lægehjælp, mens nogle ikke er så alvorlige. At lære at identificere edderkopper, såvel som edderkoppebid, kan holde dig sikker.

Brown Recluse

Du kan finde den brune recluse spider overalt i USA, men du vil hovedsagelig finde dem i hjem i de sydlige stater. Denne edderkop er dødbringende, men ikke aggressiv; det vil kun bide, hvis det føles truet. En edderkopp bid af en brun recluse kan forårsage kutan skade med væv tab og nekrose. Nogle almindelige symptomer på denne bid er feber, kulderystelser, kløe, gå i chok, opkastning og rastløshed. Hvis smittet, vil området omkring bidbet være rødt, smertefuldt og hårdt.

Hobo Spiders

Du kan finde hobo edderkopper i Washington, Oregon, Idaho, Montana, Wyoming, Utah og Colorado. De klatre ikke lodret meget ofte, så det er mere sandsynligt, at du finder dem på første sal eller i kælderen. Denne edderkopp bid er alvorlig, og du bør behandle det straks. Det vil efterhånden udvikle sig til en blister, som vil pope efter en dag, hvilket forårsager en udstødning af sårdannelse; prøv at fange det, før det når dette stadium. Almindelige symptomer på denne edderkoppebit omfatter kvalme, svaghed, træthed, midlertidigt hukommelsestab og synshæmmelse.

Black House Spiders

Du kan finde det svarte hus edderkop i hele huset i vinduesrammer, i murværk eller ved toiletter. Det kan lide tørre, afsondrede omgivelser. Bitten fra denne edderkopper er giftig, men ikke dødbringende. Biden kan blive meget smertefuldt. Andre symptomer på denne bid omfatter tung svedtendens, muskelsmerter, opkastning, hovedpine og svimmelhed. Søg lægehjælp omgående, hvis du tror, ​​du har et sort hus edderkoppebit.

Huntsman Spider

Huntsman-edderkoppen er en ikke-aggressiv, lavrisikospindel. Du kan ofte finde det roaming på tværs af væggene inde i hjemmet. Den bid vil være rød i farve og kan være ret stor. Det vil først være smertefuldt, men det vil være den eneste bivirkning af bidden. Disse edderkopper er ikke særlig farlige.

Del:
Kommentarer