Fælles problemer med løbesko og hul i mesh

Fælles problemer med løbesko og hul i mesh

At køre til sport eller fitness kræver de rigtige sko. At holde dine sko i god reparation reducerer sandsynligheden for skofejl mens du kører. Sørg for at have den rigtige sko til din fod og inspicér dine løbesko, før du løber, så du kan foretage reparationer. Sko, der ikke kan repareres, kan genbruges, så de ikke tager op med losseplads.

Skoformet

Hvis du bruger en sko, der er for stor, for lille, for smal eller for bred, kan det forhindre din succes, mens du løber. Ikke alene åbner du dig selv for ulykker forårsaget af tripping og fald, men din fod må ikke sætte pris på den dårlige pasform. Der er nogle komponenter til en løbesko, som burde være vigtig for alle løberne: Sko fleksibilitet, ankel støtte, stødabsorption, stof åndbarhed og sko vægt. Consumer Reports hævder, at den forkerte sko til din fod kan resultere i fælles vanskeligheder og mavesmerter. Bladets hjemmeside anbefaler at shoppe på løbesko om eftermiddagen, når din fod er lidt større på grund af hævelse fra daglig aktivitet. Også bringe de sokker, du normalt vil bære under løb, så du kan få den rigtige "føler" af de sko, du forsøger på. Prøv altid løbesko, inden du køber et køb, så du kan øve dig og måske få råd fra salgspersonalet.

At skelne mellem løbesko og andre skoetyper

I modsætning til Shakespeare's rose med noget navn, er alle sko ikke det samme. Løbesko adskiller sig fra at gå, basketball og andre sportssko. Forbrugerrapporter siger en løberfod påvirker jorden med en kraft på op til tre gange løberenes kropsvægt. På grund af denne indvirkning på fodens muskler og knogler er det vigtigt at købe løbesko designet til at hjælpe med at absorbere denne indvirkning og mindske stresset. Løbesko funktionen polstring i områder af skosål og indersål, der sandsynligvis vil påvirke jorden. Soler vil have træk til at gribe alle jordoverflader under løb. Andre sko, såsom basketball eller fodboldsko, kan have såler beregnet til at gribe glatte eller ru overflader som dikteret af den sport, som skoen er beregnet til.

Sole, Insole og Shoe Lace Problemer

Før du kører, skal du kontrollere skoen for skade. Beskadigede løbesko skal repareres. Sålen er konstrueret af gummivariationer. En løssål kan repareres ved at påføre en silikonebaseret eller polyurethanbaseret klæbemiddel mellem sålen og skoen. Fastgør sålen til skoen, mens limen tørrer med gummibånd eller tape. Disse typer af klæbestoffer kræver op til 72 timers tørring og hærdning, før skoen kan bæres igen, så du kan muligvis bruge et reservepar på løbesko. Indlægssåler, der er blevet opsplittet eller sammensat, kan fjernes og udskiftes indlægssåler. Sørg for, at udskiftningen ikke bevæger sig rundt. Skosnitter har en tendens til at blive snavset, rive, rive og bryde. Skosnitter kan fjernes fra skoen og vaskes i vaskemaskinen i en lingeri taske eller bundet i en sok. Tør skoens snøre i tørretumbleren eller hæng for at tørre. Erstatningssko er tilgængelige i købmandsvarer, rabat- og skoforretninger, og det er en god idé at holde et ekstra par, så du ikke finder dig selv med knuste snørebånd, når du skal køre.

Holes In Mesh Panels

Mange løbesko har mesh-sidepaneler, nogle gange på tungen, og nogle gange på hele skoens overdel. Mesh, der bliver snagged, revet eller punkteret, kan danne huller. For at fastgøre et hul i en løbesko, køb klæbemiddel telt eller sko mesh reparation patches. Skær patcherne til at passe og klæb dem over hullet i henhold til producentens anbefalinger. Mesh reparation patches er også tilgængelige som varme overført patches og er påført med et jern, men disse pletter kan være svært at stryge på grund af formen på løbeskoen. Du kan bruge et lille håndværk eller quiltningstryk til at stryge pletterne på en sko.

Del:
Kommentarer