Fælles Husholdningsopløsningsmidler bruges til Regrip Golf Clubs

Fælles Husholdningsopløsningsmidler bruges til Regrip Golf Clubs

Det anbefales at udskifte dine golfgreb en gang om året eller hver 50 runde spillet. For at spare penge kan du genoptage dine egne klubber ved hjælp af fælles husholdningsopløsningsmidler i stedet for dyre greb opløsningsmidler. Dit alternativt opløsningsmiddel skal gøre det muligt for grebet let at glide over det dobbeltsidede tape, tør hurtigt og lad ingen rester ligge.

Camp Brændstof

Camp brændstof er generelt brugt i lejelamper eller lejrkomfurer, men det kan også bruges som erstatning for traditionelle greb opløsningsmiddel. Camp brændstof kan købes i bulk hos enhver sportsforretning.

Lettere væske

Lightervæske, som det, der bruges i genopfyldelige lightere, virker lige så godt som greb opløsningsmiddel. De fleste mærker af lightervæske kommer i en flaske med en lille tud øverst. Denne tud gør det nemt at hælde lightervæsken ind i golfgrebet. Lysere væske findes mest i købmanden, sportsartikler eller stormagasiner.

Benzin

Ligesom brændstof og lightervæske, kan benzin anvendes til udskiftning af greb opløsningsmiddel. Bensin vil tillade grebet at glide over båndet og derefter tørre uden at efterlade en rest. Bensin kan købes hos enhver tankstation, så længe du har en godkendt benzinbeholder.

Vandaktiveret tape

Anvendes til erstatning for normalt dobbeltsidet tape, eliminerer vandaktiveret tape behovet for opløsningsmiddel. Båndets lim er aktiveret af vand. Båndet er glat, mens det er vådt og ekstremt klæbrigt, når det tørrer.

Del:
Kommentarer