Fælles edderkopper i Nevada

Fælles edderkopper i Nevada

Nevada's varme klima gør det til en ideel tilstand for visse edderkopper at leve. Mange af edderkopperne, der bor i Nevada, udgør ingen trussel mod mennesker, men der er stadig nogle få, der kan være ubehagelige. At vide, hvilken slags edderkopper der bor i dit område, kan hjælpe dig med at afgøre, om en edderkop, du møder, er potentielt farlig.

Wolf Spider

Ulven Spider har en giftig bid. Biden er ikke dødelig, men kan være meget smertefuldt. Ulv spider er meget almindelig i Nevada. Det er identificeret af sin hårete krop. Wolf-edderkopper ligner en mindre version af tarantulaen og kan komme op til omkring fem inches i længden. De er en brun camouflagefarve, der blandes i ørkenmiljøer. Wolf spiders har tendens til at være natlige, men kan være aktive både dag og nat. Wolf-edderkopper vil angribe, hvis de føler sig truede.

Springer Spider

Jumping spiders er også meget almindelige i hele Nevada. Denne edderkop er ikke farlig, men vil normalt angribe, hvis det føles truet. Edderkoppen hedder hoppespindelen, fordi den vil springe store afstande til tider. Hoppespindene, der bor i Nevada, har tendens til at være brun eller sort og ikke mere end et par inches i længden.

Araneus gemma

Araneus gemma, der almindeligvis hedder den kattefrontede edderkop, er også almindelig i hele Nevada. Denne edderkop er ikke farlig for mennesker. De er normalt ikke mere end en halv tomme i længden. Det væver en orb-lignende web. De er typisk orange eller brune.

Funnel-Weaving Spider

Den tragtvævende edderkop findes almindeligvis i huse i Nevada. Denne edderkop er genert og ikke farlig for mennesker. De ligner meget ulvspindelen, selv om en definerende egenskab er, at disse edderkopper bygger webs, i modsætning til ulvspinderen. De fleste tragtvævere er brune og bygger deres rede i græsplæner, som normalt beskyttes af sten eller baner. Disse edderkopper vil kun blive angrebet, når de provokeres.

Giant Crab Spider

Dette er en enorm spider og meget almindelig i Nevada. De har en benspids på omkring to inches. Disse ser ret skræmmende ud, men er ikke farlige for mennesker, men deres bid kan være ret smertefuldt. Disse edderkopper er normalt brune. De findes typisk under klipper og mørke boliger. Den kæmpe krabbe edderkoppen er natlig.

Del:
Kommentarer