Finger Øvelser til Typing

Finger Øvelser til Typing

Typing kræver fingerfærdighed og praksis. Forkert placering af fingrene på tastaturet og svage fingers muskler kan føre til gentagne brugskader. Der anvendes 29 knogler, 29 led, 123 ledbånd og 34 muskler hver gang du skriver en sætning, ifølge hjemmesiden for den elektroniske håndbog for håndkirurgi. Finger øvelser til typing kan styrke muskler og forebygge skader.

Opvarmning af fingre

Før du træner i gymnastiksalen er det vigtigt at opvarme kroppens store og mindre muskler. Typing er en træning for fingrene. Læg din hånd fladt på et bord med alle fingre rørende. Spred fingrene fra hinanden så langt som muligt og hold dem i tre sekunder. Luk fingrene sammen. Gentag denne øvelse 10 gange.

Strekende fingre

Stretchende fingre er lige så vigtige som opvarmning af musklerne i hånden. For at strække fingers muskler, hold dine hænder overfor hinanden. Tryk på tommelfingeren fra højre hånd til tommelfingeren på din venstre hånd. Tryk på fingeren på højre hånd til første finger på venstre hånd. Gentag indtil alle fingre rører.

Med fingrene presset sammen trækker du palmer væk fra hinanden og skaber en kopform med fingrene og håndfladen på hver hånd. Start med fingertupperne, bevæg langsomt palmer tættere sammen, ruller trykket ned på fingrene, indtil alle fire fingre presses sammen. Hold i 10 sekunder. Flyt tilbage til startpositionen og gentag 10 gange.

Aerobic for fingre

Når fingrene er opvarmet og strakt, er det tid til at starte fingerøvelser til at skrive. Hold hånden i luften med fingrene spredt fra hinanden, så det ligner en "høj fem". Flyt kun tommelfingeren til håndfladen og tryk. Tag tommelen tilbage til startpositionen, og flyt fingeren til håndfladen og tryk. Flyt fingeren tilbage til startpositionen og gentag langsomt med de resterende fingre. Fingre, der ikke presser ind i håndfladen, skal holdes så lige som muligt. Efter en runde finger øvelser til typing, prøv igen lidt hurtigere. Gentag 10 gange, stigende hastighed med hver runde.

Vægt træning for fingre

Musklerne i hånd og underarm er ansvarlige for mange fingerbevægelser på tastaturet. Et simpelt stykke papir er alt, hvad der er nødvendigt for at udøve finger, hånd og underarm muskler. Grib et skrot stykke papir og smuldre det i en bold med den ene hånd. Klem papirkuglen tæt og hold den i 10 sekunder. Gentag med den anden side.
Finger Øvelser til Typing

FAQ - 💬

❓ What is 10 finger method of typing?

👉 The basic concept of fast typing is quickly explained: Your fingers take up a fixed starting position, from where you can reach any key you need. Your left fingers are placed on the keys A, S, D and F. ... By using the 10 finger-method subconsciously you can increase your typing speed significantly, in other words you will be saving precious time.

❓ Can I benytte 10 finger systemet?

👉 Behøver jeg at benytte 10 finger systemet? Nej, har du gamle vaner med 1-10 fingre på tastaturet, så skal du bruge mere tid på at ligge de gamle vaner fra dig, og genlære med alle fingrene, men det er klart at jo flere fingre du kan benytte, og jo mindre du har brug for at kigge på tastaturet, desto hurtigere kan du skrive på tastaturet.

❓ How do I get Started with the 10 finger system?

👉 Skriver du ofte på din computer i arbejde, studie eller privat henseende, kan du med fordel øve dig i at blive bedre til blindskrift med det klassiske 10 finger system, det kan spare dig mange timer om året. Bruger du mellem 10-20 minutter om dagen i en uge på at lære 10 finger systemet, vil din skrivehastighed mærkbart forbedres.

❓ How do I blive Bedre til blindskrift?

👉 Vi starter blødt her med simple gentagelser. Tag det stille og roligt og træn ikke at kigge på tastaturet! Skriver du ofte på din computer i arbejde, studie eller privat henseende, kan du med fordel øve dig i at blive bedre til blindskrift med det klassiske 10 finger system, det kan spare dig mange timer om året.

Del:
Kommentarer