Fibroids & Leg Pain

Fibroids & Leg Pain

Fibroider er ikke-cancerøse tumorer i livmoderen, et af de kvindelige reproduktive organer. Ben smerter, ubehag i en eller begge ben, kan være tegn eller symptom på fibroids. Fibroider kan efterlades ubehandlet og forårsager ingen sundhedsrisiko for patienten. Men hvis fibrioder forårsager smerte, fjernes de kirurgisk.

Fibromer

Uterin fibroider, også kendt som fibromyomer, leiomyomer eller myomer, er ikke-kræftfremkaldende vækst findes langs livmoderens vægge. Fibroider forekommer typisk under fødselsår og kan ofte gå uden opdagelse. Ifølge Mayo Clinic har så mange som tre ud af fire kvinder livmoderfibre en gang i løbet af deres voksne liv.

Ă…rsager

Årsagen til fibrioder er ikke kendt for tiden, men forskning tyder på genetik, kemikalier og hormoner, især østrogen og progesteron, som stimulerer udviklingen af ​​livmoderforingen, er en del i skabelsen af ​​livmoderfibre.

Symptomer

Mange kvinder har fibroider uden at vide det. Ofte opdages fibrioder i løbet af en regelmæssigt planlagt bækkeneksamen. Imidlertid har nogle personer med fibrioder følgende symptomer: gas, oppustethed, langvarige menstruationsperioder, blødning mellem perioder, øget vandladning, tunge perioder (menorrhagia), bækkenkramper, bækken smerter, rygsmerter og benpine.

Leg smerte

Ben smerte er normalt resultatet af den seneste fysiske skade. Legesmerter kan dog være symptomer på sygdom som dyb venetrombose eller ribrioder. Derudover kan bensmerter forårsages af nerveirritation. For eksempel er ischias, en skudssmerte ned over benene, forårsaget af skader på den nerveserve, der løber langs rygmarven og ned ad hvert ben.

Advarsel

Mild til moderat smerte i benene garanterer ikke øjeblikkelig lægehjælp. Enhver smerte i benet, der er alvorlig, giver dig ikke mulighed for at gå eller forbedrer ikke inden for få dage, bør straks diskuteres med en læge for at forhindre langvarig skade. Derudover skal kvinder, der har langvarig bøjlesmerter, spotting, smertefulde perioder, smerter med samleje, vanskeligheder med vandladning eller afføring, søge hurtig medicinsk bistand.

Del:
Kommentarer