Feminine Lugt Hjem Remedies

Feminine Lugt Hjem Remedies

Selv om nogle feminin lugt er normal, kan det også være tegn på en infektion. Kvindelig lugt skyldes for det meste bakterier (bakteriel vaginose) eller ved en lille parasit, kendt som Trichomonas vaginalis. Udover ubehagelig lugt omfatter andre symptomer kløe, ømhed og rødme omkring vagina og grå til gul udledning. Hjem retsmidler er trygge at forsøge for at lindre vaginale infektioner og fjerne kvindelig lugt.

Yoghurt

Spis sunde bakterier, også kendt som Lactobacillus acidophilus, fundet i yoghurt. Inklusive yoghurt i din kost kan bidrage til at lette en sund pH-balance og kan hjælpe med at introducere sunde bakterier til bekæmpelse af vaginale infektioner.

Hygiejne

Vask forsigtigt din vulva og anus dagligt med mild sæbe, vand eller mineralolie. Brug ikke deodorant eller parfumerede sæber, da disse produkter kan ændre den naturlige balance og kan hjælpe med at forårsage vaginale infektioner.

Brug bomuld og ikke satin undertøj, som bomuld vil hjælpe huden med at trække vejret lettere.

Tør fra front til ryg, så bakterier fra din anus rejser ikke til din vagina.

Skær ned på drikkevarer som kaffe og alkohol, og på sukker og raffinerede kulhydrater, da de kan ændre vaginaets pH.

Bagesoda og pH-balance

Bagepulver er et godt hjem middel til pH balance i din krop. Bland 1 spsk. af bagepulver i et glas varmt vand og drik det en gang dagligt. Tag et varmt bad med 1/2 kop bagepulver til hjælp med gærinfektioner. Sug i det varme bagepulverbad i 15 til 20 minutter og tør derefter med et rent håndklæde. Dab det vaginale område med en ren vaskeklud for at sikre, at området er helt tørt, før du lægger på undertøj.

Multivitamin og Mineral

Multivitaminer og mineraler kan tages som kosttilskud for at bekæmpe vaginale infektioner samt at øge dit immunsystem. C-vitamin, beta-caroten, E-vitamin, B-vitaminer og zink er gavnlige og kan hjælpe kvinder med vaginale infektioner. Hvidløg er et naturligt antibiotikum, der kan spises rå dagligt eller tages i tillægsform, og det vil også hjælpe med at håndtere den nuværende infektion.

Tea Tree Oil

Tea tree olie er en essentiel olie, der har antibakterielle og antiseptiske egenskaber, som kan hjælpe med vagina infektioner, der forårsager lugt. Tilsæt 3 dråber tea tree olie til dit bad med 3 kopper ren æblecidereddike og bade det dagligt.

Del:
Kommentarer