Fejlfinding af en lifestride 9500HR tredemølle

Fejlfinding af en lifestride 9500HR tredemølle

Lifestride 9500HR tredemølle er en model fremstillet af Life Fitness, der er ophørt. Hvis du har et problem med din enhed, er der flere sandsynlige årsager til, at du kan diagnosticere dig selv. Prøv den generelle trædemøllefejlfinding først. Hvis det ikke virker, kan du se på problemer, der er specifikke for denne model, hvis du er komfortabel med elektroniske grænseflader. Kontakt din brugervejledning, hvis den er tilgængelig, for at finde dele og omhyggeligt undersøge kredsløbene, hvis du har brug for dem.

Generel fejlfinding

Se efter bælteproblemer. Skilte omfatter en glidning, hoppe, dårlig lugt og inkonsekvent hastighed. Sørg for, at der ikke er løst snavs eller andet stof, der påvirker ydeevnen. Vær forsigtig, hvis du skal justere spændingen eller justeringen, fordi du kan gøre problemet værre. Kontakt din brugsanvisning for passende indstillinger.

Kig efter elektroniske problemer. Maskinens konsol kan meddele dig; Hvis dette er tilfældet, kan du muligvis finde problemer, der er specifikke for Lifestride 9500HR. Den anden store anelse om, at du har elektroniske problemer, er, hvis du har problemer med strøm. Kontroller for dårlige forbindelser, sikringer, breakers, ledninger og kontakter.

Kontroller for andre mekaniske problemer, især med motoren. Du kan have en kort, især hvis der er en brændende lugt, eller der er slet ingen udgang fra motoren. Der kan også være et motorstyringsproblem, som din skærmkonsol kan indikere eller kan bestemmes, hvis du har problemer med at justere hastigheden. Hvis du bestemmer en motor eller et andet mekanisk problem, skal du have reservedele.

Problemer, der er specifikke for lifestride 9500HR

Bestem om problemet er en løs ledning. Dette er sandsynligvis det, der er forkert, hvis skærmen læser "motor controller comm bad: Check sel mellem lift og controller -P9 / P3." For at løse problemet skal du nulstille forbindelserne på stikene "P9" og "P3".

Kontroller, om problemet er et dårligt strømindgangsmodul eller en motorstyring. Dette er sandsynligvis spørgsmålet, hvis skærmen læser "motor controller comm bad: check strøm til motor controller." For at afgøre, om dette er årsagen, skal du kontrollere, om der er spænding ved P1-stikket. Hvis der er spænding, skal du udskifte motorens styreenhed. Hvis der ikke er spænding, skal du udskifte strømindgangsmodulet.

Bestem, om der er et problem med visker / løftesystemets printkort. Konsollen vil læse "Vask / liftkort Kommer dårlig: Kontroller strøm på lift." Hvis enten den grønne LED 7 lyser eller den røde LED 8 lyser på den voksende / løftede printplade er slukket, skal du udskifte printkortet.

Kontrollér for at se, om problemet er en løs ledning. Displayet læser "både lift og controller comm bad: Check sel mellem konsol og løft -P1 / P1." Løs dette problem ved at tilslutte forbindelsen mellem wax / lift printkortets stik "P1" og displaykonsolens printkortstik "P1".

Bestem, om motorkontrolenheden er sprang korrekt. Dette er problemet, hvis konsollen læser "systemkonfigureret to kablet." Nulstil jumperen på "JM1" på begge ben.

Bestem, om der er et problem med hældningskomponenten. Din skærm vil læse "incline inoperative - fortsæt hvis ønsket." Der er flere dele, der kan fungere for at forårsage dette problem, herunder niveau, negativkontakt og løftemotor. Tjek disse dele og inspicer for skader for at se om de skal udskiftes.

Del:
Kommentarer