FDA-godkendte piller til hastighedsmetabolisme

FDA-godkendte piller til hastighedsmetabolisme

En af de vigtigste faktorer i ethvert vægttab program er evnen til at fremskynde dit metabolisme for at hjælpe din krop med at forbrænde kalorier lettere og hurtigere. Der er mange måder at hjælpe denne proces med, herunder kost og motion. For dem der har brug for ekstra hjælp med deres vægttab og stofskifte, er medicin godkendt af Food and Drug Administration tilgængelig. Inden du tager en diætpille, skal du konsultere din læge for at sikre, at du får den rigtige for dig.

alli

Alli er en over-the-counter vægttab pille, som hjælper dig med at tabe ved at blokere nogle af det fedt, du spiser og holde det fra at blive absorberet af kroppen. På grund af dette vil din krop have mere energi til at forbrænde kalorier og det fedt, som stoffet ikke blokerer. Dette lægemiddel indeholder orlistat, som kan forårsage en allergisk reaktion hos nogle mennesker. Bivirkninger omfatter olieudladning og olieholdige og lette afføring. Det kan også forårsage mavesmerter, kvalme, diarré og opkastning

Xenical

Xenical er formularen for orlistat. Dette lægemiddel virker på samme måde som Alli, hæmmer fedtet fra at blive absorberet af kroppen og hjælper kroppen med at forbrænde fedt og kalorier mere effektivt. Som med Alli kan Xenical forårsage en allergisk reaktion.

Adipex-P

Adipex-P er et receptpligtigt lægemiddel, der skal bruges som en kortvarig appetitundertrykkende middel med et diæt og motion. Det hjælper med at hoppe på slankeprocessen og hjælpe kroppen med at forbrænde kalorier næsten umiddelbart efter begyndelsen af ​​en kost. Dette lægemiddel bør kun bruges på kort sigt, fordi kroppen hurtigt bliver vant til det. Forøgelse af dosis for at få samme effekt vil kun medføre alvorlige bivirkninger, som svimmelhed, tør mund, impotens, ændringer i kønsdrift eller overdrevne følelser af depression eller elation. Øget brug kan også få dig til at blive afhængig af stoffet.

Bontril

Bontril, en receptpligtig medicin, bruges også til behandling af fedme og virker meget som en amfetamin. Lægemidlet fremskynder dit hjerte og centralnervesystemet, undertrykker appetitten og øger metabolismen. Du bør ikke tage denne medicin, hvis du har blodtryksproblemer eller nogen blod- eller arteriesygdom. Bivirkninger af dette lægemiddel kan omfatte rastløshed, nervøsitet, hovedpine, søvnløshed, hypertension, uregelmæssig hjerteslag eller hallucinationer.

Meridia

Meridia er et receptpligtigt lægemiddel, der ændrer kemikalierne i din krop, der er relateret til at opretholde en sund vægt. Det hjælper hjernen med at tro at det har fået nok til at spise, så en person vil forbruge mindre. Jo mindre mad der indtages, jo lettere er det for kroppen at bryde den ned og jo hurtigere kan den gøre det. Dette lægemiddel kan forårsage uregelmæssigt hjerteslag, rastløshed, søvnløshed og anfald.

Del:
Kommentarer