Fat Camps i Maryland

Fat Camps i Maryland

Fedttablejre eller vægttablejre opererer med en militærlignende disciplin og kan vare i et par uger i flere måneder. Fedtlejrprogrammer omfatter intervalltræning, styrketræning og kardiovaskulær træning som løb og cykling samt ernæringsrådgivning. Det intense daglige program i en fed camp giver struktur, support og professionel vejledning for at hjælpe kunder med at opnå langsigtede sunde livsstilsændringer. Programmerne er anstrengende, så tjek med din læge, før du tilmelder dig til en fed camp program.

SuperFit Boot Camp for Women

SuperFit Boot Camp for Women er baseret på Complete Fitness System fire ugers boot camp program til vægttab og styrketræning. Programmet blev startet af David Wehrenberg, en tidligere Baltimore politibetjent og certificeret fitness ekspert. Wehrenberg har mere end 28 års erfaring som træner certificeret af National Athletic Trainer Association. Han er også en ernæringsekspert, der er certificeret af American Academy of Sports Dietitians og Nutritionists. Programmet møder fem dage om ugen eller tre dage om ugen for dem, der ønsker et lettere regime. Motion programmer består af løb, vægtløftning med håndvægte og kettlebells, yoga og medicin bold øvelser. Deltagerne i programmet får en ernæringsevaluering, kropsmålinger, fitnessevalueringer samt støtte og ernæringsuddannelse. Der er en pengene tilbage garanti for deltagere, der ikke taber sig eller føler sig bedre efter afslutningen af ​​programmet. SuperFit Boot Camp for Women er placeret i Waldorf, Maryland. Komplet Fitness System 724 University Drive Waldorf, MD 20602 240-416-0288 waldorfbootcamps

Lifetime Fitness

Lifetime Fitness i Maryland deltager i T.E.A.M. kardiovaskulær sundhedsprogram. HOLD. står for "Training Education Accountability Motivation", og programmet har små grupper med højintensive kardio- og styrketræningstræninger designet til hurtigt vægttab og fitness. 12-ugers T.E.A.M. Programmet giver personlig fitness instruktion og to ugentlige rådgivning med en ernæringsekspert. Holdet. fed camp program er designet til at hjælpe deltagerne med at udvikle langsigtede sundhedsmål og livsstilsændringer, der vil føre til et sundere liv. Dem, der ønsker at deltage i T.E.A.M. Programmet skal være medlem af Lifetime Fitness Health Club med et medlemskab. Lifetime Fitness er placeret i Columbia og i Rockville.

Lifetime Fitness

7220 Lee DeForest Drive

Columbia, MD 21046

410-953-0022

clubs.lifetimefitness

Lifetime Fitness

1151 Seven Locks Road

Rockville, MD 20854

240-314-7022

clubs.lifetimefitness

Fitness Optimist

Fitness Optimist, der ligger i Laurel, Maryland, tager en innovativ tilgang til fedtholds sundhed og fitness programmer ved at bringe den fede camp til kunderne. Fitness boot camps er fire- og seks ugers programmer, der udføres på forskellige steder i Laurel. Lejren mødes til træningsmøder udendørs på Laurel Lakes Park, Laurel High School og Laurel Hospital. Fitness Optimist Gym bruges til møder, når vejret forhindrer udendørs lejr møder. Boot camp er planlagt mandag til torsdag og på lørdag formiddag. Boot Camp Expresso-programmet er tilgængeligt for klienter, som ikke kan gøre tid til at mødes på nogen af ​​lokaliteterne. Kunder, der vælger Expresso-programmet, arbejder sammen med en Fitness Optimist-træner, der kommer til kundens kontor efter deres bekvemmelighed. Fitness Optimist-trænerne mødes med en klient i et kontor-konferencelokale, parkeringshus, frokost- eller pauserum, parkeringspladser eller et corporate fitness- / motionsrum.

Fitness Optimist, LLC

14828 Baltimore Ave.

Suite 2

Laurel, MD 20707

877-226-1733

fitnessoptimist

Del:
Kommentarer