Farerne ved alkoholindtagelse med hjertebanken

Farerne ved alkoholindtagelse med hjertebanken

Hvis du nogensinde har haft en fladdrende fornemmelse i brystet eller følt som om dit hjerte har "hoppet over et slag", har du sikkert oplevet, hvad der er medicinsk defineret som hjertebanken. Selv om der er mange årsager til hjertesorg, opdager de fleste af os ikke, at alkoholforbrug er en bidragyder. Lad os se nærmere på, hvad hjertebanken er, og hvordan alkohol er involveret.

Definitioner

Hjertepasfald kan defineres som ubehagelige følelser af uregelmæssigt og / eller kraftigt slag i hjertet. Palpitationer kan også omfatte en uregelmæssig puls, hvilket betyder at dit hjerte slår hurtigere eller langsommere end den normale 50 til 100 slag i minuttet. Selv om årsagen til nogle hjertebanken er ukendt, skyldes de fleste arytmi, som er defineret som en abnorm frekvens af muskelkontraktioner i hjertet.

typer

De typer af arytmi, der forårsager hjertebanken, omfatter følgende: hurtig hjertefrekvens (større end 100 slag pr. Minut) kaldet takykardier uregelmæssige hjerteslag kaldet fibrillationer; for tidlig hjerterytme (som føles som et kraftigt hjerterytme), også kendt som for tidlig sammentrækning og endelig abnormiteter i hjertets struktur. De fleste typer arytmi er ikke livstruende, men du skal konsultere en læge for at bestemme årsagen.

Ă…rsager

Der er mange ting, der kan føre til arytmi, herunder hjertesygdom, højt blodtryk, diabetes, overaktiv skjoldbruskkirtel, rygning, stofmisbrug, stress, medicin og koffein for at nævne nogle få. Også inkluderet er brugen af ​​alkohol, uanset om det forbruges en gang imellem eller regelmæssigt, eller om det er en drink eller flere. Hvis du har oplevet arytmi, er det vigtigt at indse, at enhver brug af alkohol kan øge sandsynligheden for, at du oplever disse virkninger i fremtiden, ifølge Mayo Clinic.

Alkohol

Alkohol kan ikke kun forværre allerede eksisterende symptomer på arytmi, men kan også forårsage dem. Det udtømmer kroppen af ​​magnesium, hvilket er afgørende for normal hjerterytme. Fordi det er et diuretikum, kan det føre til dehydrering, hvilket påvirker de elektrolytter, der er nødvendige for korrekt hjertefunktion, negativt. Hvis en person har forbruget moderate mængder alkohol, og så er der en gang anledning til bekymring, hvis der opstår lejlighedsvis oplevelser, skubbet eller springet over hjerteslag.

Slutord

Hvis du oplever hjertebanken, er det altid tilrådeligt at søge lægerådets råd til at udelukke alvorlige problemer. Hvis du er diagnosticeret med en sygdom, der forårsager arytmi, er chancerne for, at alkoholforbrug kan bidrage til den ubehagelige følelse forbundet med hjertebanken. Af de mange bidragsydere til hjertearytmi er alkoholindtagelse absolut et, der kan styres. Endelig, hvis du har fået en ren sundhedsopgørelse af din læge og derefter spiser alkohol og føler symptomer på hjertebanken, skal du indse, at de fleste drikkere oplever dette ubehag, selv efter let alkoholforbrug.

Del:
Kommentarer