Farer ved muskelstimulatorer

Farer ved muskelstimulatorer

Elektroniske muskelstimulatorer arbejder ved at anvende en lavspændingsstrøm til musklerne, hvilket gør muskelkontrakten. Gentagelse af denne proces kan føre til, at musklerne bliver stærkere og mere tonede. Disse enheder blev først opfundet til brug ved rehabilitering af sengebundne patienter og til lindring af smerte, men de er siden blevet markedsført af virksomheder som et fitnesshjælpemiddel. Fødevare- og lægemiddeladministrationen regulerer salget af disse varer, men det skal forstås, at selv når FDA har godkendt salget af en enhed, kan der stadig være risiko for at bruge det pågældende produkt.

Burns

Forbrændinger kan opstå, når du bruger puderne på bestemte områder af kroppen, der kan være følsomme, eller hvis der bruges for meget elektrisk energi på et område.

.

Chok

Stød eller elektricitet kan forekomme, hvis et elektrisk kabel er defekt. Dette kan påvirke ikke kun dig selv, men andre medlemmer af husstanden.

Hudirritation og blå mærker

Hudirritation kan forekomme på stedet, hvor puderne placeres på din hud, eller hvis de er placeret ukorrekt. Bruising kan også være forårsaget af ukorrekt brug.

Smerte

Smerter kan opstå, når lavspændings elektriske impulser går gennem din krop.

Interferens med pacemakere

Det anbefales ikke, at en person med en pacemaker bruger elektroniske muskelstimulerende midler, da det kunne forstyrre enheden.

sikkerhedskontrol

Følg instruktionerne meget omhyggeligt, og sørg for, at alle kabler og ledninger overholder gældende sikkerhedsretningslinjer. Undersøg påstandene fra detailhandlere om deres muskelstimulerende midler. Hvis du er i tvivl, brug et mere traditionelt træningsprogram eller få råd fra din læge. Brug ikke hvis du er gravid og aldrig bruger på åbne sår.

Del:
Kommentarer