Farer ved massage stole

Farer ved massage stole

Hvis du modtager en stolesmassage fra en autoriseret massageterapeut, er det sandsynligt, at de har moderne udstyr, der ikke bør udgøre nogen risiko. Massage stole kan være farligt i nogle få sjældne tilfælde.

Sygdom og infektion

Den største fare for en massage stol er det ikke sammenfaldende, det er potentialet for overførsel af sygdom. Under en stolesmassage indsættes klientens ansigt i et ansigtstativ. Det er vigtigt, at terapeuten desinficerer ansigtet vuggeområdet efter hver session, så ingen bakterier overlades til den følgende klient. Et tyndt ark papir kan placeres over ansigtet for at forhindre spredning af bakterier.

Strukturelle fejl

En vellavet massage stol kan have en vægtgrænse på op til 1000 pund, så der bør ikke være nogen bekymring for, at stolen fejler, mens du modtager din massage. Selvfølgelig sker der ulykker. Hvis terapeuten ændrede stolen eller repareret den, kan risikoen for stolen bryde sig op. Hvis du er urolig over stolstabiliteten, skal du snakke med din massageterapeut.

Elektriske massage stole

I hjemmet kan du have en stol, der har elektrisk massagefunktioner. Sørg for at undersøge disse stole inden du køber en og sørg for, at der ikke er rapporteret fejl eller problemer med modellen. Det skal være sikkert at sidde i en elektrisk massage stol, men langvarig brug kan forårsage følelsesløshed. Hvis du er skadet, skal du kontakte din læge, inden du bruger en massage stol, da massage kan forværre visse forhold.

Forkert brug

Massagestole er lavet til massage. Hvis du bruger stolen til et andet formål eller sidder i det forkert, øger du risikoen for skade. Stand ikke på en massage stol for at nå ting eller bruge det som du ville en almindelig stol.

Transport

Mens massage stole er designet med bærbarhed i tankerne, kan de være besværlige. Sørg for at bære massagestolen som angivet i vejledningen. At transportere det forkert kan forårsage rygskader eller muskel træthed.

Del:
Kommentarer