Fakta om tredemøller

Fakta om tredemøller

Løbebånd har eksisteret i over 100 år og har set en stabil stigning i vækst og popularitet. Der er nogle interessante fakta og tal om løbebånd, der måske ikke er almindeligt kendt for mange.

Historie

Løbebånd blev opfundet omkring 1875 og blev først brugt til mobil kraft. Bygget i forskellige størrelser for at imødekomme hunde, får og heste, blev de mindre versioner brugt til mindre arbejde som churning smør. Større dem, der blev kørt af heste, blev brugt til at drive tærskemaskiner.

Året 1952 markerede opfindelsen af ​​den første medicinsk løbebånd. Opfundet af Dr. Robert Bruce, blev løbebåndet brugt til at evaluere kardiopulmonale sygdomme.

60'erne oplevede en stigning i salget og brugen af ​​fitnessudstyr. Bly af Tunturi, Aerobics, Inc og Woodway, talrige virksomheder fremmer løbebåndet som et fitnessredskab. Ved 70'erne trådte NASA ind i handlingen ved hjælp af sin version af behandlingsmøllen for at give astronauterne mulighed for at få motion i rummet. Fra 2007 bruger ca. 50 millioner mennesker løbebånd.

Betydning

Salget af tredebånd i de sidste par årtier har været astronomisk. Sportsproducentforeningen hævder, at flere mennesker bruger penge på løbebånd end noget andet træningsudstyr. Fra 1995 til 1996 sprang tredemølleforhandlingen fra 660 millioner dollar til 725 millioner dollar. I 2001 havde 43 millioner husholdninger tredivejer, hvilket var en stigning på 9% i forhold til året før.

Fungere

Løbebånd giver mulighed for bekvemmelighed og beskyttelse mod dårligt vejr. Fordi løbebånd bruges indendørs, kan løbere have en kardio træning på trods af vejrforhold udenfor. Mange modeller giver brugerne mulighed for at justere hastigheden og hældningen af ​​maskinen, med nogle eksklusive modeller, der tilbyder en plug-in til iPod.

typer

Løbebånd er tilgængelige som hjemmemodeller og kommercielle løbebånd. Hjemversionerne er normalt lettere, mindre og går ikke så hurtigt som den kommercielle stil. Nogle er sammenklappelige til nem opbevaring.

De kommercielle modeller anvendes i et fitnesscenter eller en medicinsk kontorindstilling. De er større og mere kraftfulde end hjemmemodellerne og giver større stabilitet.

Nordic Track har indført en anden type kommercielle løbebånd kaldet Incline Trainers. Modellen bruges til ekstreme hældninger, der kan gå helt op til 50% grade.

Overvejelser

En overvejelse at tage, når du handler til en løbebånd, er prisen. Den bedste tredemølle er måske ikke altid den dyreste. Udsæt et budget og shoppe efter den bedste model, der har alt hvad du behøver. Priserne kan variere fra $ 300 til en lav-end-model helt op til $ 3500 for en top af linjemodellen.

En anden ting at bemærke er, at ikke-sammenklappelige løbebånd er mere stabile og derefter sammenklappelige. Dette bør tages i betragtning ved køb af en til hjemmet.

Fordele

Løbebånd tilbyder mange sundhedsmæssige fordele. Den mest oplagte er vægttab. Løbebånd hjælper også med hjerte rehab, kan sænke blodtrykket og kolesterol og hjælpe med at frigive endorfiner til bedre hjernefunktion og humør.

Del:
Kommentarer