Esalen Massage FAQ

Esalen Massage FAQ

Når du tænker på massage, tænker du sandsynligvis på 60 minutters fuldkropsbehandling. Men massage afecianados ved, at der er mange variationer i denne stil. Esalen er en af ​​mange massage discipliner, der søger at forbedre på traditionelle svenske teknikker. Disciplinen fokuserer ikke kun på de enkelte muskers sundhed, men koncentrerer sig også om kundens samlede helbred. Her er nogle almindelige spørgsmål, der kommer op, før en klient modtager hendes første Esalen-stil behandling.

Hvad er Esalen Massage?

Grundlagt i Californien ved Esalen-instituttet, fokuserer denne massage på patientens samlede energi såvel som muskulatur. Mange af slagtilfælde ligner væskebevægelserne i traditionel svensk massage. Signaturbevægelsen af ​​Esalen massage er et langt beroligende slag, der kan rejse fra hoved til fod. Disse aflange streger har til hensigt at forbinde klienten til sin krop. Denne forbindelse resulterer i en afbalanceret energi og en tilstand af dyb indre harmoni. Esalen massage udføres traditionelt udendørs, og terapeuten er traditionelt klædt i uformelle tøj for ikke at virke kraftig eller autoritativ på grund af en uniform.

Er Esalen Massage klar i nøgen?

I de tidlige dage af Esalen-instituttet var klienten faktisk helt nøgen på bordet. Hvis du skal til en professionel Esalen-session med en autoriseret massageterapeut, skal du ikke udsætte dig selv, mens du er på bordet. Mange stater har love for drapering i massage terapi, og terapeuten vil være sikker på at bruge ordentlige draperingsteknikker. Det anvendte plader og håndklæde er dog ikke så stort som i typisk svensk massage, hvor kun en kropsdel ​​udsættes ad gangen. Mere hud skal udsættes for at rumme Esalens lange slagtilfælde. Hvis du er ubehagelig eller har spørgsmål om draperingen, så tøv ikke med at tale med din terapeut.

Skal kunden også give en massage?

Traditionelle Esalen teknikker fokuserede på ideen om udveksling, da der ikke var en professionel terapeut involveret. Det var en energisk behandling, hvor to personer ville dele opgaver. Efter at have udført en massage, ville terapeuten og patienten skifte roller og en anden massage ville blive administreret. Disse dage behøver du ikke at give en massage, hvis du arbejder med en autoriseret massage terapeut. De fleste behandlinger bruger slag og teori bag Esalen-teknikken uden at overholde sine ideer om massageudveksling.

Hvor kan jeg få en Esalen Massage?

Esalen massage er en specialitet og undervises ikke i de fleste større massageskoler, så din terapeut er usandsynligt at kende teknikkerne, medmindre hun har fået særlig træning. Hvis du bestiller en aftale med et spa eller en salon og ønsker Esalen massage, skal du spørge dig, når du laver din aftale. Hvis de ikke kan udføre Esalen massage på stedet, kan de muligvis henvise til en terapeut med den rette træning.

Hvor kan jeg lære Esalen Massage?

Esalen Institute, der ligger i Big Sur, Californien, byder på regelmæssige klasser for nybegyndere og certificerede massage terapeuter. Hvis du gerne vil lære Esalen massage i dit eget hjems hjem, sælger instituttet dvd'er og instruktionsbøger på sin hjemmeside (se Ressourcer).

Del:
Kommentarer