Ernæring

Atkins diæt induktionsregler

Atkins diæt induktionsregler

Induktionsfasen forveksles ofte med hele Atkins dietten. Dens begrænsning af generelt sunde fødevarer og begrænsning til ekstremt lave og ikke-kulhydratvalg, primært kød og æg, fører nogle til at kritisere kosten som værende for ekstrem. Men Dr. Atkins havde altid til hensigt, at induktionsfasen skulle være en drastisk, men midlertidig foranstaltning for at stimulere et kraftigt respons fra kroppens metabolisme.

Atkins Induction Breakfast Ideas

Atkins Induction Breakfast Ideas

De fleste diætister frygter starten på en ny diæt, som visioner af strenge regler og usmageligt madvæv stor. På Atkins-diætet tilbyder den første fase (induktionen) kostholdere en bred vifte af fødevarer, der kan spises når som helst. Undgå at falde ind i en frokostrute ved at blive kreativ og finde nye, lav-carb-substitutter til yndlingsfrit.

Ballerina te-bivirkninger

Ballerina te-bivirkninger

Ballerina te er en drink fejret af dieters for dets bidrag til vægttab. Drikken er en urtete formel, der hævdes at være en sund, naturlig drik til dieters, der fremmer vægttab. Det er også rygter om at være en ballerinas hemmelighed for at opretholde en tynd, lyse figur, som er oprindelsen af ​​sit navn, "ballerina te.

Barrett's spiserør kost

Barrett's spiserør kost

Barretts spiserør er normalt diagnosticeret hos personer med langvarig gastroøsofageal reflux sygdom eller GERD, som det er almindeligt kendt. Mavesyre regurgiterer i den nedre spiserør, der forårsager irritation. Over tid begynder denne irritation at ødelægge spiserøret i esophagus, hvilket forårsager Barrett's Spiserør.

Begreber af en Soup Restaurant

Begreber af en Soup Restaurant

Amerikanerne forbruger mere end 10 milliarder skåle suppe hvert år, ifølge Campbell Soup Company. "Soupreneurs" sigter mod at indløse på vores kærlighedsaffære med denne alsidige mad. Grundlæggende begreber På foodie radaren efter den berømte episode Seinfeld om "Soup Nazi" suppe restauranter serverer eksotiske billetpris såsom mulligatawny eller mexicansk tortillasuppe ud for prøvede og sande klassikere som kylling noodle og tomat.

Behandling for overdreven belching

Behandling for overdreven belching

Belching er en udledning af gas gennem munden og er forårsaget af overdreven tarmgas. Belching kan reduceres ved at behandle eller forhindre gasopbygning. Flere behandlinger er til rådighed over disken for at forhindre eller reducere gas. Beano Ifølge Mayo Clinic er Beano et over-the-counter produkt, som kan bruges til at forhindre gas ved at tilføje det til bønner eller grøntsager, før de spiser disse fødevarer.

Bivirkninger af CholestOff

Bivirkninger af CholestOff

CholestOff er et over-the-counter kosttilskud designet til naturligt og sikkert at reducere kolesterol. Ud over at reducere kolesteroltalet kan CholestOff reducere risikoen for hjertesygdomme. CholestOff er fremstillet af firmaet Nature Made, som fremstiller vitaminer og kosttilskud.

Blandet kost til diabetikere

Blandet kost til diabetikere

Diabetikeren opfordres til at spise mad fra en bred vifte af valg på fødevarepyramiden. Hun er nødt til at lære, hvilke fødevarer og hvilke fødevaregrupper der hjælper hende med at holde hendes blodsukker under kontrol. Hvis hun skal begrænse sig endnu længere på grund af en mavesygdom, kan hun moderere sin kost, så hun ikke spiser krydret, fedtet eller højfibre fødevarer, der vil forværre hendes tilstand.

Blød kost til diabetikere

Blød kost til diabetikere

Ifølge National Cancer Institute og National Institutes of Health bruges en blød kost til personer, der er i stand til at spise mere end blot væsker, men som stadig ikke er i stand til fuldt ud at fordøje fastfood. Blød mad er mild på maven og munden, hvilket gør den til en ideel kilde, når en person har et ømt fordøjelsessystem.

Bodybuilding Meal Plans

Bodybuilding Meal Plans

En sund kost er et af hovedelementerne i bodybuilding. En ordentlig måltidsplan er afgørende for at få alle de næringsstoffer, der er nødvendige til bodybuilding, og skal have den rigtige mængde proteiner, kulhydrater, fedt og fiber. Den gennemsnitlige kalorieindtagelse skal være omkring 2.000 til 2.500 om dagen. Ca. 30 procent af de samlede kalorier skal stamme fra protein, 55 procent fra kulhydrater og de resterende 15 fra sunde fedtstoffer.

Braggs ædle eddike eddike fordele

Braggs ædle eddike eddike fordele

Æblecidereddike har været hjemmehjælp og supplerende behandling for forskellige forhold i snesevis af år. Det har en bred vifte af påståede sundhedsmæssige fordele, med virkninger lige fra sygdomslempelse til forbedret personligt udseende. Braggs æblecidereddike kan give yderligere fordele, da det er organisk såvel som rå og ufiltreret.

Brug æblecider eddike og kanel til at tabe sig

Brug æblecider eddike og kanel til at tabe sig

Æblecider eddike og kanel er to hjemmet retsmidler, der længe har været vant til at tabe overskydende pund. Æblecidereddike virker for at reducere appetitten, øge stofskiftet og forhindre vandretention, mens kanel reducerer kolesterol og opretholder et sundt blodsukkerniveau. Begge disse varer kan findes i sundhedsfødevarebutikker og kan bruges som daglige tillæg.

Del: