Ernæring

3 dages ost grapefrugt diæt

3 dages ost grapefrugt diæt

Rev up dit stofskifte og skur pounds på et 3-dages cottage cheese grapefrugt diæt program. Kosten kombinerer proteinet i cottageost sammen med fedtforbrændingsenzymerne i grapefrugt til hurtig vægttab. Størstedelen af ​​vægten du taber er vandvægt, men hvis du forsøger at komme ind i et tøj til en særlig lejlighed, kan 3-dages cottageost og grapefrugt diæt være planen for dig.

3 dages protein shake diets

3 dages protein shake diets

En tre dages protein shake kost består af drikker fire protein shakes om dagen uden faste fødevarer i en periode på tre dage. Dette er beregnet til at rense dit system, før du gradvist lægger mad til din langsigtede high-protein diætplan. De mest sunde protein shakes er lavt sukkerindhold og består af valleprotein og fedtfattig sojamelk.

7-dages diabetisk mĂĄltidsplan

7-dages diabetisk mĂĄltidsplan

Ifølge den amerikanske diabetesforening har 23,6 millioner mennesker i USA diabetes. Overvågning af blodsukker er ekstremt vigtigt, fordi blodsukker, der er for høje, kan resultere i hyperglykæmi. Nedenfor finder du tips og nogle ideer til fødevarer, som du kan bruge, når du opretter din syv-dages diabetisk måltidsplan.

7-dages Low-carb Diet Plan

7-dages Low-carb Diet Plan

Der er mange lav-carb diæter til rådighed, fulde af krav om hurtig vægttab. Planlægningsmenuer foran en uge kan tage beslutninger eller fristelser ud af hvert måltid. Dr. Atkins diæt er måske en af ​​de mest populære af de meget lave carb diæter, og kosten er for tiden blevet ændret til at omfatte sunde carbs.

Advarselsskilte og symptomer pĂĄ type 2 diabetes

Advarselsskilte og symptomer pĂĄ type 2 diabetes

Diabetes er på hurtige spor for at blive Amerikas første sundhedskrise. Op mod 29 millioner mennesker i USA har for tiden sygdommen, men dette tal forventes at stige dramatisk. Ifølge de seneste estimater vil ca. 40 procent eller to ud af hver fem amerikanere - udvikle type 2-diabetes på et eller andet tidspunkt i deres voksne liv.

Akut pancreatitis kost og mĂĄltidsplan

Akut pancreatitis kost og mĂĄltidsplan

Bukspyttkjertlen er en stor kirtel placeret bag maven og tæt på tyndtarmen. Det producerer enzymer, der kombineret med galde fra leveren fordøjer mad og frigiver hormonerne insulin og glucagon i blodet. Når det bliver betændt, beskadiger enzymerne i bugspytkirtlen det. Komplikationer omfatter udvikling af galdesten, der muligvis skal fjernes kirurgisk.

Almased Side Effects

Almased Side Effects

Almased er et naturligt, alternativt, mælkeskiftende drikkemix, der hævdes at fremme vægttab, øge energi og bevare muskelmasse. Den tilbydes via postordre, online og i udvalgte butikker. Bivirkninger Der er ingen bivirkninger på Almased's officielle hjemmeside. Det hævder, "Almased blander kun honning soja og yoghurt, for en formel så sikker, at selv diabetikere kan bruge det.

Almond Mælk og Bivirkninger

Almond Mælk og Bivirkninger

Mandelmælk er et sundt og nærende alternativ til sojamelk eller komælk. Almond mælk er mælkefrit, kolesterol fri og indeholder høje niveauer af protein, calcium og essentielle vitaminer og mineraler. Præsten af ​​mandelmælk er uendelig, men der er et par farer, der lurer i kartonen, herunder store mængder sukker og status som en goitrogen mad.

Alpha Lipoic Acid Fordele

Alpha Lipoic Acid Fordele

Alpha lipoic acid er en antioxidant produceret af menneskekroppen. Antioxidanter virker ved at bekæmpe frie radikaler, affaldsprodukter, der laves, når kroppen forvandler mad til energi. Frie radikaler forårsager cellebeskadigende kemiske reaktioner på kroppen, hvilket gør det vanskeligere for kroppen at bekæmpe infektion og efterlader kroppen mere tilbøjelige til leverskader og diabetes.

Alvorlig gas smertelindring

Alvorlig gas smertelindring

Gaspine er ofte præget af ufrivillig eller frivillig bøjning eller flatulens. Når smerter bliver alvorlige, kan din mave føle sig som om den har skarpe, jabbing smerter. Sommetider opblæsning kan ledsage gas. Ifølge Mayo Clinic kan en gennemsnitlig person udvise gas mellem 10 og 20 gange om dagen, hvilket er normalt.

American Diabetes Association Diet Plan

American Diabetes Association Diet Plan

Diabetes, en sygdom, hvor kroppen ikke kan producere eller bruge insulin, påvirker mere end 23 millioner mennesker i USA. En diætplan er afgørende for diabetikere at forblive sunde og opretholde ordentligt blodsukker. I lighed med USDA-kosten består en diabetisk kost af mejeri, kød, stivelse, frugt og grøntsager.

Anvendelserne af Moringa Tree

Anvendelserne af Moringa Tree

Moringa-træet, eller Moringa oleifera, vokser i tropiske områder og er almindeligt i Latinamerika, Asien og Afrika. Det kan klare tørke godt og blomstre kun otte måneder efter plantningen. Moringa hjælper med vandrensning, forebygger underernæring og meget mere. Selvom alle dele af dette forbløffende træ anses for at være nyttige, er der behov for mere forskning for at opdage dets fulde potentiale.

Del: