Ernæring

Den bedste tid til at tage vitamin D3

Den bedste tid til at tage vitamin D3

D-vitamin kommer i flere former, de to mest populære er D2 (ergocalciferol) og D3 (cholecalciferol). D2 produceres af planter, svampe og hvirvelløse dyr som reaktion på sollys. D3 er skabt af menneskelig og dyr hud som reaktion på sollys, specielt UVB stråler. Vitamin D3's funktion hos mennesker og dyr er hovedsagelig at opretholde passende niveauer af fosfor og calcium i blodet.

Hvordan er emuolie ekstraheret?

Hvordan er emuolie ekstraheret?

Hvor kommer emuolie fra emu er store, flyvende fugle tilhørende samme gruppe som struds. Emu har længe været en favorit blandt de australske aboriginer for sit kød og olie. Emuolie kommer fra dyrens kød og kan derfor ikke udvindes, mens fuglen er i live. Emu kød og olie er blevet så populære, at emu rancher opdrætter i Australien og USA og emuerne er opdrættet med det ene formål at slagte for kød og olie.

Hvordan er insulinsyringer kalibreret?

Hvordan er insulinsyringer kalibreret?

Insulin, et humant hormon, er taget af diabetikere til at kontrollere blodglukoseniveauerne. Insulin kan ikke sluges, fordi det ikke overlever fordøjelsen, og er oftest injiceret subkutant (under huden) i underlivet. Tilgængelig i en række styrker er det meget vigtigt at matche kalibrering af sprøjten med den type insulin, du tager.

Hvordan man kan slippe af med en opblødt mave hurtigt

Hvordan man kan slippe af med en opblødt mave hurtigt

Visse fødevarer og vandretention kan medføre opblødning og tæthed omkring midten. Overvej måder at afhjælpe dette fælles problem og afværge en opblødt mave. Ditch gluten. Fødevarer og drikkevarer, der indeholder ingrediensgluten, kan udløse kronisk oppustethed og mavesmerter. Vedtage en glutenfri diæt for at se, om dine symptomer falder.

Sådan øges lipaseproduktionen

Sådan øges lipaseproduktionen

Enzympipasen består af aminosyrer, der bruges til at hjælpe kroppen med at katalysere fedt- eller lipidmolekyler i glycerol og fedtsyrer i tyndtarmen. Lipase enzymer kan produceres af bugspytkirtlen og tungen og findes i mad. Enzymer er ansvarlige for en række biokemiske funktioner, der er afgørende for din krop til at udlede næring fra de fødevarer, du spiser, frigiver affald og sprer næringsstoffer.

Sådan øges metabolisme naturligt

Sådan øges metabolisme naturligt

En sund metabolisme er nøglen til vægttab og for at opretholde vægttab. Hvis du føler dig mere træt end normalt og ikke har den energi, du har brug for at komme igennem dagen, er det muligt, at din metabolisme er lav. Lav metabolisme fører til vægtøgning, og det er forårsaget af de fødevarer, du spiser og ikke får nok vand, motion og vitaminer og næringsstoffer i din kost.

Sådan øges Adiponectin

Sådan øges Adiponectin

Adiponectin er et proteinbaseret hormon, der produceres naturligt af kroppen, som forvalter fede lipider og glukose (blodsukker). Hormonet har direkte kontrol over, hvordan en krop metaboliserer insulin, og adiponektin antages derfor at spille en central rolle i forvaltningen af ​​type 2-diabetes, selv om forskning pågår.

SĂĄdan korrigerer du fedtsyre

SĂĄdan korrigerer du fedtsyre

Der er forskellige måder at rette op på en fed lever og afværge komplikationer som inflammation og ardannelse i leveren. Fedtsygdom kan skyldes dårlig kost og manglende fysisk aktivitet. Med behandling kan du omsætte fedtlever og opretholde en sund lever. Reducer kropsvægt. Tabe sig for at rette en fedtlever og forhindre fremtidige komplikationer.

Sådan gør du en 1 ugers detox kostplan

Sådan gør du en 1 ugers detox kostplan

Lær, hvordan du laver en 1 ugers kostplanlægning. Detoxing din krop er den hotteste ting i disse dage på internettet, uanset om du lider af fødevareallergier eller bare er træt af den ekstra vægt, der synes at være ved at hænge ud i din midtsektion, vil du nu vide, hvordan man effektivt gør en 1 uge detox kost plan.

1200 Calorie Diet Menu for Women

1200 Calorie Diet Menu for Women

En kost er en metode til at tabe sig. Dieters bør tage i færre kalorier hver dag, end de bruger. Den nødvendige mængde kalorier pr. Dag varierer efter køn og kropstype. Fysisk aktive mænd bliver nødt til at spise mere end småbenede mindre aktive kvinder. Hvis du er en kvinde, der søger at tabe sig, kan det være ideelt at gøre det gennem en 1200 calorie diæt.

25 bedste mad til fitness

25 bedste mad til fitness

Når det kommer til at forbedre dit fitness, er kost lige vigtig som motion. Du kan måske allerede vide, at du skal spise flere frugter og grøntsager, fuldkorn og magre proteiner til bedre sundhed, men nogle valgmuligheder kan være bedre end andre. Disse 25 fødevarer leverer næringsstoffer, som ikke kun nærer din krop, men også forbedrer din sundhed og fitness.

3-dages kost til hjerteoperation

3-dages kost til hjerteoperation

Den tre-dages kost planen daterer til 1985 og lover et hurtigt vægttab på op til 10 pund på bare tre dage. Planen blev rygter om at være designet til at forberede hjertepatienter til hjerteoperation. Det er også blevet tilskrevet American Heart Association. Det er dog svært at forestille sig nu, at enhver seriøs læge vil anbefale at miste så meget vægt så hurtigt.

Del: