Er en vandpik fjernet tandsten?

Er en vandpik fjernet tandsten?

Waterpik er et handelsnavn for et vandfnugende produkt, der leder en koncentreret vandstrøm ind i munden. Waterpik har været klinisk demonstreret at være lige så effektiv eller mere effektiv end strengfletter ved rengøring af tænder. Tartar er den hærde opbygning af plaque på tænder, der normalt kræver tandlæger intervention for fjernelse. Waterpik fjerner løsnet tartar og store mængder tandplaque, hvilket forhindrer etablering af tandsten.

Waterpik Design

En bordplade bestående af et vandreservoir og håndholdt flosseværktøj, Waterpik er kendt for bærbarhed og alsidig anvendelse. Udskiftelige, spidse hoveder er tilgængelige for sundhedsbrug af flere medlemmer af en husstand. Waterpik-enheden er designet til at rumme forskellige tandproblemer ved at levere flere effektniveauer og sprayretning.

Anvendelser af Waterpik

Waterpik-enheden bruges til at skylle munden og som vandflosser og fjerne plak og rester fra munden. Plaque er det farveløse stof, som bygger op på tænderne. Det kaldes også "biofilm". Waterpik spray fjerner plak, der ellers ville hærde i tartar. Undersøgelser har vist, at Waterpik med tre sekunders brug fjerner 99,9 procent biofilm fra tænder.

Tandsten

Tartar former på tænder efter plaque og biofilm hærde og kombinere med mineraler. Tartar er ofte brun eller gul i naturen og kræver professionel fjernelse. En vandpik kan ikke fjerne klæbende tartar eller det under tyggegummilinjen. Det vil fjerne løsnet tartar, der er blevet afskåret fra tænderne.

Fjernelse af tartar

En tandlæge eller tandhygiejner fjerner tandsten gennem brug af specialiserede værktøjer, der kaldes scalers eller ultralydscalere. Disse værktøjer kan pry tartar fra tandfladen og fjerne stærkt klæbende mineralforekomster.

Del:
Kommentarer