Er en sværere softballbat ramt bolden længere end en lysere softballbat?

Er en sværere softballbat ramt bolden længere end en lysere softballbat?

Det er muligt for en tungere softball flagermus at ramme en bold længere end en lysere softball flagermus. Men du skal også overveje dygtighed i smeten. Hvis smeten kan svinge en lettere softball-bat hurtigere, så vil bolden gå længere, på trods af batens vægt. Jo hurtigere bolden går, desto længere vil det gå. Som smet skal du overveje dine egne færdigheder, inden du bestemmer dig for, om en tungere flagermus vil ramme bolden længere end en lysere.

Sværere flagermus

En tyngre flagermus vil ramme en bold længere end en lysere flagermus, når svingens hastighed, tonehøjde og boldmasse holdes konstant. At øge batens masse giver bolden mere fart. Det betyder, at når du rammer en bold med en tyngre flagermus, har den mulighed for at rejse længere end det måske med en lysere flagermus.

Hurtigere gynger

En hurtigere bat swing vil ramme en bold længere end en langsommere bat swing, når tonehøjde, bat masse og bold masse holdes konstant. At svinge en lysere flagermus ved en øget hastighed er mere gavnlig end at svinge en tyngre flagermus på en langsommere hastighed.

Heavier Bat eller Faster Swing?

Ideelt set vil du gerne slå en bold med en hurtigere sving og en tyngre flagermus. Men når vægten af ​​en flagermus vokser, bliver det sværere at svinge. En tyngre flagermus kan få dig til at svinge langsommere. En langsommere sving med en tyngre flagermus kan gøre bolden gå langsommere end med en hurtigere sving med en lysere flagermus, hvilket betyder, at det måske ikke går så langt.

Individuel Batter-præference

Professionelle baseball spillere har brugt både tunge og lyse flagermus gennem historien. Forskellige smadre vil have forskellige præferencer og færdighedsniveauer med hver type slagge. Hvis du kan slå en bold med en hurtig sving, mens du bruger en tungere flagermus, vil det nok give dig de bedste resultater. Det er vigtigt at huske, at svinghastigheden i højere grad vil påvirke en bolds hastighed og afstand end vægten af ​​en flagermus.

Faktorer for at vælge en tungere bat

Du skal tage højde for en række faktorer, før du bestemmer, om du vil ramme en flagermus længere med en tungere flagermus. Disse faktorer omfatter din alder, færdighed, erfaring, vægt og højde.

Del:
Kommentarer