Er diabetes forĂĄrsaget rysten?

Er diabetes forĂĄrsaget rysten?

Diabetes er en alvorlig tilstand, der er indikeret af mange symptomer. Faktisk kan diabetes med type 2-diabetes være meget farlig, hvis den ikke styres ordentligt og kan resultere i komplikationer, der spænder fra at være tørst hele tiden til at gå ud. Men symptomerne kan være endnu mere alvorlige; diabetes kan også forårsage tremor.

Fælles symptomer på type 2 diabetes

Der er mange symptomer forbundet med type 2 diabetes. Risiko for de mere ekstreme problemer, såsom hævede ekstremiteter og øget risiko for koma, bør ikke være de eneste grunde til at indse, at diabetes er en alvorlig tilstand, som kræver øjeblikkelig behandling og ledelse. De mest almindelige symptomer på type 2 diabetes omfatter øget sult og tørst. Folk med denne tilstand vil føle sig ravenøse, selvom de bare spiste og lækkede, selv om de havde rigeligt med vand. Andre symptomer omfatter vægttab, behovet for at urinere ofte, sløret syn og hovedpine. Liderne kan også mærke træthed og tør mund. I sjældne tilfælde kan personer med type 2-diabetes passere, når deres blodsukker er for højt eller for lavt. Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer i kombination, bør du straks se din læge. At starte den rigtige behandlingsplan for at styre din diabetes er meget vigtig for din overordnede sundhed.

Mere alvorlige Type 2 Diabetes Symptomer

De mildere symptomer kan passere folk forbi, og de må ikke bemærke dem, eller de kan slet ikke opleve dem. Der er dog flere symptomer, der tyder på, at type 2-diabetes har udviklet sig og kan udgøre en akut sundhedsrisiko. Disse symptomer omfatter at være langsom at helbrede, især i dine ekstremiteter; Ændringer i huden, hvor det tager et mørkt og fortykket udseende i armhulerne, lysken og endda halsen; og kløe i huden. Liderne kan have hyppige gærinfektioner og blive impotente. Vision kan blive nedsat, og du kan mærke følelsesløshed i dine hænder eller fødder. Endelig er vægtøgning, specifikt et blottende opblødning, almindeligt i alvorlige tilfælde af type 2 diabetes.

Hvordan diabetes kan forĂĄrsage rysten

Ud over alle disse symptomer kan diabetes også medføre livstruende symptomer som anfald og koma, det kan endda forårsage hjerneskade. Sammen med disse er en anden fare opstart af tremor. Lider oplever skakhed, fordi deres blodsukker er alt for lavt, typisk når det falder under 40 mg / dl. Men hvor lavt er for lav varierer fra person til person, og tremorerne starter, fordi hjernen ikke har nok sukker til at kontrollere din krop.

Hvilke diabetesrelaterede ryster ligner

Tremor forårsaget af type 2 diabetes, specifikt lavt blodsukker, ligner meget som det ryster, nogen med Parkinsons sygdom kan have i hans tidlige stadier. Dine ben kan ryste og ryste ukontrollabelt, eller dine hænder kan ryste. Du kan endda opleve smertefulde og spontane muskelkramper.

At sætte en stopper for diabetisk tremor

Hvis du oplever rysten relateret til din type 2-diabetes, er det meget vigtigt, at du finder en behandlingsmulighed til at klare din sygdom mere effektivt. Balancering ud lavt blodsukker niveau involverer at tage glukose ind i din krop så hurtigt som muligt. Dette gøres normalt ved at drikke en sodavand, tage en glukosetablet eller drikke appelsinsaft. Hvis du er i dire straights, og skal du få dit blodsukker under kontrol, vil noget sødt gøre det. Det er vigtigt at komme ind i kroppen hurtigst muligt.

Del:
Kommentarer