Er det sikkert at massere en prostata?

Er det sikkert at massere en prostata?

Prostata massage kan tjene flere formål, fra seksuel tilfredsstillelse til sæd hentning til medicinsk test. Påstande om, at prostata massage kan lindre eller endda helbrede prostatitis er uprøvede; men prostata massage bringer nogle fordele.

Fungere

Den prostata kirtel er en del af det mandlige reproduktive system. Ifølge Ohio State University Medical Center, er prostata kirtlen en valnød størrelse kirtel, der producerer sæd og feeds og hjælper sæd under ejaculation.

Beliggenhed

Prostatakirtlen er placeret ved blærens bund, der omslutter urinrøret. Det kan masseres gennem anusen, omkring en tomme i og mod penis.

FormĂĄl med massage

Prostata massage gøres primært til dræning, også kendt som at malke prostata. Dette kan gøres af en urolog til at hente en sædprøve til test eller for at reducere hævelse forbundet med kronisk prostatitis. Prostata massage skal udføres af en uddannet læge eller af en partner, der er blevet uddannet til sikkert at udføre prostata massage.

Forberedelse

Tag et varmt brusebad for at slappe af. Sørg for, at den, der udfører massagen, bruger en tætmonteret latexhandske og vandbaseret smøremiddel. De vigtigste faktorer for giveren og modtageren er at slappe af og være tålmodige. Spænding for hver person kan gøre massageen mislykket, ubehagelig og endog farlig.

Procedure

Mens du har en latexhandske, skal du forsigtigt påføre smøremiddel til den analåbne åbning. Tillad modtageren at slappe af, så fingeren nemt kan komme ind i anusen. Fortsæt med smøring og luk forsigtigt fingeren mod navlen. Føl for en solid masse og gnid forsigtigt.

Er det sikkert eller effektivt?

Så længe prostata massage er gjort forsigtigt, er prostata massage sikkert. Bekymringen er, at hvis prostata massage bliver kraftig, kan prostata kirtlen blive beskadiget, og den analforing kan rive, hvilket kan forårsage alvorlige infektioner. Med hensyn til effektivitet viste en undersøgelse, der blev offentliggjort i april 2006-udgaven af ​​urrologi, ingen nytte af prostata massage til behandling af prostatitis. Den eneste beviste fordel ved prostata massage er seksuel tilfredsstillelse eller sæd hentning til test.

Del:
Kommentarer