Er Degenerativ Disc Disease kvalificeret som handicap?

Er Degenerativ Disc Disease kvalificeret som handicap?

Degenerativ disk sygdom (DDD) er en arvelig sygdom, der forårsager nedbrydning af den nedre SI-led i ryggen. Den amerikanske regering anerkender degenerative disksygdomme som handicap og giver dig mulighed for at udarbejde det korrekte papirarbejde til at tegne social sikring, hvis du opfylder kravene til støtteberettigelse.

Ă…rsager

Degenerativ disksygdom er en normal del af aldringsprocessen, men for nogle mennesker kan degenerationen af ​​rygsøjlen ved hvirvlerne forårsage pulserende eller konstant smerte, der afbrydes af et traume. Løft er den mest almindelige årsag til disk degeneration.

effekter

Skiverne i rygsøjlen bliver dehydreret som følge af skaden og mister deres evne til at absorbere og dekomprimere choket mellem hvirvlerne. Manglende blod leveret til diskerne holder dem i stand til at helbrede eller reparere alene.

Symptomer

Kroniske smerter i nedre ryg er et tegnende symptom på degenerativ disk sygdom. Smerten vil ofte udstråle gennem hofterne og lårene. Walking vil afværge smerten. Andre fortællende tegn er prikkende i områdets muskler eller svaghed gennem knæet.

Lignende smerter kan mærkes eller kan øges under siddende, bøjning, løft og vridning. Kronisk nakkesmerter kan også forårsages i den øvre rygsøjle, med smerter udstrålende til skuldre, arme og hænder.

Symptomer

Siddende kan blive smertefuldt. Smerter kan være tydelige under bøjning, løftning, vridning eller udførelse af hverdagens bevægelser. Konstant smerte i nakken og over rygsøjlen, arme, skuldre og hænder kan være yderligere symptomer på degenerativ disk sygdom.

Behandling

Degenerativ disk sygdom kan normalt behandles uden kirurgi via spinale injektioner og medicin. Men i alvorlige tilfælde er det nødvendigt med kirurgi for at reparere diskerne.

Overvejelser

Nogle symptomer udviser sig selv på grund af betændelse og overfladiske nerveender.

Del:
Kommentarer