Er Basketball bedre spillet i varmt eller koldt vejr?

Er Basketball bedre spillet i varmt eller koldt vejr?

Basketball i varmen

Når basketball spilles udendørs i varmen om sommeren, kan temperaturer ofte føle sig svælrende. Varmeudmattelse og varmeslag er to potentielt farlige resultater ved at spille basketball i sådant vejr. Tidlige tegn på sådanne varme-relaterede lidelser omfatter hovedpine, neasea og svaghed. Fordelene ved at spille i varmt vejr inkluderer dog evnen til at opvarme kroppens muskler ordentligt og reducere risikoen for skade. Deltageren kan også nemt bryde en sved, så han kan føle sig som om han havde en god træning. Under sådanne omstændigheder er opretholdelse af hydreret kritisk, når det kommer til at undgå varme-relaterede tilbageslag.

Basketball i kulden

At spille basketball udendørs i kulden vil kræve, at deltageren bærer lag af tøj, hvilket gør det vanskeligere at køre og manøvrere på banen. Det er sværere at opvarme kroppens muskler, når de leger i kulden. Dette kan føre til en højere sandsynlighed for, at en spiller kan trække eller træne en muskel. Men når du spiller i kulden, kan du stadig opnå en god basketball træning, fordi mængden af ​​energi du bruger, mens du spiller basketball, svarer ikke direkte til mængden af ​​produceret sved. Manglende sved betyder ikke nødvendigvis en dårlig eller ufuldstændig træning. Spiller i kulden og betyder, at du har langt mindre sandsynlighed for at nå farligt højt kropstemperaturer, der kan føre til varmeslag.

Bundlinie

At spille basketball og træne generelt i varmen er bedre, fordi varmens evne til tilstrækkelig varme kroppen reducerer risikoen for almindelig skade. Selvom der kan opstå varme relaterede skader i sådant vejr, går det rigtige indtag af væsker for at forhindre dehydrering langt at minimere risikoen. Et varmere miljø er også mere befordrende for at bære korrekt basketballklæde, herunder en t-shirt eller tank top og shorts. Ved træning i varmere omgivelser forbedrer kroppens blodgennemstrømning til huden. Dette begynder at sænke hudtemperaturgrænsen for sved, så du kan træne mere stringent i længere perioder.

Del:
Kommentarer